Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρ 2015, 10:38
από sotos21
Έκανα όσα είπες αλλά δεν γίνεται τίποτα Νίκο.
Ξεκινάει ο υπολογιστής και πέφτω σε μαύρη οθόνη.(δοκιμές και με απενεργοποιημένη nvidia και secure boot από το bios)
Δεν δουλεύει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων, αναγκαστικά πατάω το power.
Off topic:
Ένα ωραίο που συμβαίνει εδώ είναι ότι δεν χρειάζεται πάτημα για 2-3 sec αλλά αμέσως με το παραμικρό άγγιγμα κάνει soft shutdown (ακόμα και το plymouth εμφανίζεται)
Μόλις κάνω αμέσως εκκίνηση ξανά με systemd, κάνει προφανώς έλεγχο αρχείων αφού το διακόψαμε προηγουμένως και μπαίνει σε tty2, αφού συνδεθώ μου βγάζει τα παραπάνω μηνύματα για read only files system.
Δεν το ψάχνω άλλο έχω ταράξει το μηχάνημα σε επανεκκινήσεις. Θα περιμένω να βγάλουν το iso από την daily, θα το δοκιμάσω live, αν δουλεύει θα το εγκαταστήσω σε ένα σημείο του σκληρού, αν δουλεύει και εκεί τότε φταίει η διαμόρφωση που έχω κάνει στους δίσκους και γενικότερα οι ρυθμίσεις μου.
Έχω όμως την εντύπωση πως όσο καθυστερούν να βγάλουν το iso ότι κάτι παίζει και έχουν και αυτοί πρόβλημα.
Είχαν ανακοινώσει μάλιστα από την Πέμπτη που πέρασε, ότι από την Δευτέρα 9/3 θα περνούσε το systemd από προεπιλογή στο iso.
Όλα τα iso βγήκαν (μου δουλεύει μάλιστα το mate μια χαρά) εκτός του unity.
Επειδή 3 χρόνια παρακολουθώ το daily-live, πρώτη φορά έχει 6 μέρες καθυστέρηση (ούτε έγκυος να ήτανε)