Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρ 2010, 19:51
digibill έγραψε:the_sidewinder έγραψε:Στον οδηγό λέει ότι σε τριπλοφορμαρισμένο δίσκο 40GB βρήκε πάρα πολλά αρχεία.
Εμένα γιατί σε partition 90GB δε μου βρήκε κανένα;;;Μήπως κάνω κάτι λάθος;;
.......
Έκανα εικόνα με την εντολή dd και μου έφτιαξε ένα image file ίδιου μεγέθους με το partition. (Του πήρε 17 ημέρες!!)
Η εντολή είναι σωστή αλλά το να σου έκανε 17 ημέρες για το image είναι εξωπραγματικό!!![]()
![]()
Δοκίμασε να τρέξεις το foremost κατευθείαν πάνω στον δίσκο (εννοώ χωρίς να φτιάξεις image) μπας και έφτιαξες λάθος το image....
Παρεμπιπτόντως, στο directory που του είπες να σώσει τα αρχεία, υπάρχει ένα αρχείο ονόματι audit.txt Τι περιέχει;
Έτρεξα το foremost ΚΑΙ επάνω στο δίσκο.
Το audit.txt περιέχει τα εξής:
Spoiler: show
Γενικότερα έτρεξα κατά σειρά:
1.Δημιουργία εικόνας (dd)
2.TestDisk στην εικόνα (Μήπως και βρώ το παλιό partition)
3.foremost στην εικόνα.
4.photorec στην εικόνα.
5.photorec με όλες τις επιλογές στην εικόνα (και brute force δηλαδή και να κρατάει κατεστραμένα αρχεία και κάτι τέτοια)
6.foremost κατευθείαν στο δίσκο
7.photorec κατευθείαν στο δίσκο
8.magicrescue κατευθείαν στο δίσκο
ΟΛΑ μου είπαν 0 files extracted.
Τι γίνεται ρε παιδία; Άλλοι μιλάνε για τριπλοφορμαρισμένους δίσκους και βρίσκουν εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία. Εγώ με ένα format στα Παραθύρια και χωρίς να γράψω τίποτα στο δίσκο, δε βρίσκω ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;; Τόσο γκαντέμης είμαι;;
Off topic:
digibill έγραψε:Η εντολή είναι σωστή αλλά το να σου έκανε 17 ημέρες για το image είναι εξωπραγματικό!!![]()
![]()
Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται φυσιολογικό;
Το blocksize ήταν 512 (προεπιλογή)
Έχουμε: 92GB / (17ημέρες χ 24ώρες χ 3600δευτερόλεπτα) ~= 62KB/sec
που είναι μια φυσιολογική ταχύτητα για σκληρό δίσκο. Το μόνο "γιατί" είναι που δε φόρτωνε μεγαλύτερα πακέτα από τα ζητούμενα (οι τσατσιές που κάνουν συνήθως).
Να πω βέβαια ότι τρέχω το μηχάνημα σε safe graphics mode γιατί έχει χαλάσει η μνήμη της κάρτας γραφικών και δε μπορούσα να κάνω τέτοιες δουλειές στον καινούργιο.