Δημοσιεύτηκε: 28 Μάιος 2010, 13:18
Γεια σας
είμαι καινουριος εδώ και επίσης καινούριος στον κόσμο του linux.
και έχω κάποιες απορίες xD
Γιατί έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά στην εξέλιξη ανοιχτών οδηγών για τις κάρτες τους ξέρουμε? δηλαδή δεν έχει νόημα δεν νομίζω ότι θα χάσουν λεφτά από αυτό και δεν βρίσκω άλλο λόγο!?
επίσης πολλές φορες έχω συναντήσει μαζί με την λέξη "launchpad" που μόλις τώρα κατάλαβα τι είναι και την λέξη "PPA"..!!! Που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι (περίπου)... υπάρχει κάτι για να με βοηθήσει?

και έχω κάποιες απορίες xD

logari81 έγραψε:Off topic:
Η μισες καρτες ATI εχουν τελεια υποστηριξη, για τις υπολοιπες μισες περιμενε κανενα εξαμηνο και κυριως δεν χρειαζεται να αναπαράγουμε την φημη της κακιας ATI που υπηρχε τα τελευταια χρονια (δικαιολογημενα). Εχει ενα χρονο περίπου που δημοσιευθηκαν τα specifications για παλιοτερες καρτες ενώ τα τελευταια δεδομενα για νεότερες καρτες (σαν την δική σου) δημοσιευτηκαν μολις τα περασμενα χριστουγεννα. Αντίθετα η Nvidia εχει αρνηθει κατηγορηματικα να βοηθησει την εξέλιξη ανοιχτών οδηγων για τις κάρτες τις.
Γιατί έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά στην εξέλιξη ανοιχτών οδηγών για τις κάρτες τους ξέρουμε? δηλαδή δεν έχει νόημα δεν νομίζω ότι θα χάσουν λεφτά από αυτό και δεν βρίσκω άλλο λόγο!?
επίσης πολλές φορες έχω συναντήσει μαζί με την λέξη "launchpad" που μόλις τώρα κατάλαβα τι είναι και την λέξη "PPA"..!!! Που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι (περίπου)... υπάρχει κάτι για να με βοηθήσει?