Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκ 2010, 16:55
από clepto
Epirotes έγραψε:
dr3af έγραψε: 2) Τρέξε το winetricks και εγκατέστησε : directx9 και dotnet20

Αυτό, ναι, το έκανα δίχως μεγάλα προβλήματα, εκτός από την εγκατάσταση του dotnet20, κάποιο σφάλμα σε κάποιο αρχείο που ανήκει στο .ΝΕΤFramework (αν θυμάμαι καλά).
dr3af έγραψε:3) Μετά την εγκατάσταση, πήγαινε στις ρυθμίσεις του wine, καρτέλα Libraries, κανε add το devenum και το dxdiagn (στην λίστα να δεις ότι έχουν δίπλα τους (native, builtin)

Oκ, το έκανα! Άλλα επίσης πρόσθεσα ότι βρήκα σε οδηγίες στο winehq:
Spoiler: show
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ίσως απαιτηθεί η εγκατάσταση των MS .NET 2.0, vcrun2005, vcrun2005sp1, and DX9 μέσω winetricks!
#Οι ακόλουθες αλλαγές τιμών των κλειδιών του μητρώου συνιστώνται:
# Χρησιμοποιήστε την εντολή "wine regedit" και στην συνέχεια προσθέστε τα ακόλουθα κλειδιά στις αντίστοιχες διευθύνσεις του μητρώου ως strings:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\wine\Direct3D]
OffscreenRenderingMode = fbo
UseGLSL = enabled
VideoMemorySize = 1024

1.) Μπορείτε να αλλάξετε την τιμή της μνήμης της κάρτας γραφικών σας εδώ ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματική της μνήμη.
2.) Για να κάνετε την εφαρμογή autoupdater να τρέξει, κάντε κλικ οπουδήποτε στο παράθυρο του autoupdate (εκτός από την περιοχή τερματικού) και στην συνέχεια τσεκάρετε την επιλογή "dedicated internet connection". Και τώρα θα πρέπει να δουλεύει.
3.) Εάν μπορείτε να αλλάξετε ανάλυση ενώ ήσαστε σε κατάσταση λειτουργίας πλήρης οθόνης, ίσως σας φανεί χρήσιμο να προσομοιώσετε μια εικονική επιφάνεια εργασίας ώστε να κάνετε το παιχνίδι να επιτρέπει κι άλλες αναλύσεις οθόνης

στο spoiler που γράφεις, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;