Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβ 2011, 00:08
από mangelasakis
simosx έγραψε:
mangelasakis έγραψε:κατα την μεταγλώτιση μου βγάζει αυτό το error χωρίς να μοου έχει παρουσιάσει άλλα παρόμοια πιο πριν...
Κώδικας: Επιλογή όλων
*** Checking out clutter *** [12/33]
git clone git://git.clutter-project.org/clutter
Cloning into clutter...
fatal: read error: Connection reset by peer
*** Error during phase checkout of clutter: ########## Error running git clone git://git.clutter-project.org/clutter *** [12/33]

Εδώ τι κάνω???

Το σημαντικό μήνυμα εδώ είναι το «fatal: read error: Connection reset by peer». Αυτό σημαίνει ότι η έγινε διακοπή (για κάποιο λόγο) της επικοινωνίας με το σύστημα git.gnome.org. Απλά επιλέγεις «[1] Rerun phase checkout» για να δοκιμάσει ξανά. Κοιτάς αν η σύνδεση με το διαδίκτυο είναι εντάξει, π.χ. μπορεί να υπήρξε παροδική διακοπή.

Όσο βλέπεις το παραπάνω μήνυμα, μπορείς και να πατήσεις [4] (να σε βγάλει στο τερματικό, στο σωστό κατάλογο ~/gnome-shell/source/) και να τρέξεις ο ίδιος την εντολή

Κώδικας: Επιλογή όλων
git clone git://git.clutter-project.org/clutter

Ή θα μπορούσε κάποιος να συμπιέσει τον κατάλογό του ~/gnome-shell/source/clutter και να σού τον στείλει, να τον αποσυμπιέσεις στο ίδιο μέρος, και να επιλέξεις εκείνο το [1] Rerun phase checkout όπου θα δει ότι υπάρχει ήδη το αποθετήριο και θα συνεχίσει.

Αναφέρεσε σε ένα μεγάλο «sudo apt-get install libedataserverui1.2-dev...». Αυτό σού το πρότεινω το πρόγραμμα εντολών (script) που τρέχεις στην αρχή; Φαίνεται παράξενο να αναφέρει για xulrunner, κτλ. Μήπως είναι για πακέτα για τη μεταγλώττιση ολόκληρου του GNOME 3, που δε χρειάζεσαι τώρα;

Δεν μπορεί να φταίει η σύνδεση γιατί το έχω δοκιμάσει πάρα πάρα πολλές φορές και σε διαφορετική σύνδεση και πάντα μου πετάει το ίδιο error.

Όσον αφορά το error για την εγκατάσταση πακέτων είναι τα πακέτα που μου ζητάει να κάνω εγκατάσταση τρέχοντας την δεύτερη εντολή από τον οδηγό.

Αν και το έχω δοκιμάσει πολλές φορές θα συνεχίσω τις δοκιμές και θα σας ενημερώσω... Πιστεύω κάποια στιγμή θα τα καταφέρω...