Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2011, 19:13
αυτό με την ελαχιστοποίηση των παραθύρων δεν είναι και τόσο καλό. Αν εχεις ανοίξει αρκετές εφαρμογές που τρέχουν και δεν θέλεις να τις κλείσεις τότε θα είναι εκνευριστικό να είναι όλα τα παράθυρα ανοιχτά στην οθόνη σου. Να μου πεις μπορείς να τις βάλεις σε δοαφορετικό desktop αλλά αυτό σου τρώει χρόνο και δεν είναι και τόσο βολικό... Φαντάσου εκεί που πνίγεσαι και βιάζεσαι να κάνεις κάτι να έχεις όλα αυτά τα παράθυρα μπροστά σου... Πάνε να το κάνουν πιο απλό στη χρήση αφαιρώντας κάποιες λειτουργίες σαν περιττές αλλά αυτό το κάνει λιγότερο λειτουργικό αφαιρόντας σου πάρα πολλές δυνατότητες και επιλογές...
Και αυτό με το alt στο power off ? Χώρο τους έπιανε και για αυτό ενσωμάτωσαν 2 εντολές σε μία με την δυνατότητα να εναλλάσωνται με το Alt? Δεν μπορώ να τους καταλάβω... Χθές έψαχνα μισή ώρα να δω πως απενεργοποιείτε ο υπολογιστής... Ένας καινούργιος χρήστης πως θα το βρει?? Θα μυρίσει τα νύχια του ότι πρέπει να πατήσει το Αlt για να εμφανιστεί δια μαγίας το power off? Φτηνοκολπάκια για να εντυπωσιάσουν μου φένονται όλα αυτά...
Και αυτό με το alt στο power off ? Χώρο τους έπιανε και για αυτό ενσωμάτωσαν 2 εντολές σε μία με την δυνατότητα να εναλλάσωνται με το Alt? Δεν μπορώ να τους καταλάβω... Χθές έψαχνα μισή ώρα να δω πως απενεργοποιείτε ο υπολογιστής... Ένας καινούργιος χρήστης πως θα το βρει?? Θα μυρίσει τα νύχια του ότι πρέπει να πατήσει το Αlt για να εμφανιστεί δια μαγίας το power off? Φτηνοκολπάκια για να εντυπωσιάσουν μου φένονται όλα αυτά...