Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2011, 11:25
από akounadis
...εγώ το ενεργοποίησα.
Χρησιμοποιώ το compiz στο 80% περίπου και αυτό γιατί αν θέλεις να έχεις όλο το compiz σε δράση θα πρέπει να επιλύσεις πάρα πολλές συγκρούσεις μεταξύ των εφαρμογών του. Για να το στήσω και να εκμεταλλευτώ όσο δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητές του μου πήρε πάρα πολύ χρόνο. Σ' εμένα το freely transformable windows λειτουργεί μια χαρά αφού πρώτα μου ζήτησε να επιλύσει κάποιες συγκρούσεις με άλλες εφαρμογές.
Αλλά παίζει και το άλλο "μυστήριο" (τίποτα δεν είναι μυστήριο, για τα πάντα υπάρχει λόγος) στο compiz. Κάποιες εφαρμογές του για να τρέξουν σωστά πρέπει να ενεργοποιηθούν πρώτα κάποιες άλλες π.χ. Εμφάνιση Ρύθμιση του Κύβου χρειάζονται τα: Desktop Cube, Rotate Cube, Eπιλογέας Εικονικής Επιφάνειας Εργασίας.
Μετά από πολύ δουλειά κατάφερα να τρέχει άψογα ο κύβος χωρίς να είναι ενεργοποιημένος ο επιλογέας εικονικής επιφάνειας εργασίας και αυτό γιατί ο desktop cube είχε επιλύσει μια σύγκρουση με άλλη εφαρμογή. Σαφώς έχει σημασία η κάρτα γραφικών αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η σειρά ενεργοποίησης των εφαρμογών δηλαδή η διάταξή τους στο σύστημα και τέλος το τι θέλουμε εμείς. Το compiz fuzion είναι σαν το "σκάκι" χαχαχα αυτή την βαθύτερη σημασία έλαβα εγώ.

Υ.Γ. Π.χ. το κάψιμο με 600 "ταχύτητα" ήταν αυτό που ήθελα, όταν ενεργοποίησα κάτι άλλο "κράσαρε" τελείως...
Αν έχετε διάθεση παίξτε όσο μπορείτε... ;-)