Δημοσιεύτηκε: 13 Μαρ 2011, 05:01
προσπαθω εδω κ πολλες μερες να εγκαταστησω το ubuntu 10.10 απο usb στο pc μου η εστω να το τρεξω απο το usb δοκιμαστικα.
παλιοτερα που ειχα δοκιμασει (χωρις εγκατασταση αλλα με δοκιμαστικη φορτωση μονο) το 10.04 δουλεψε μια χαρα.
ακολουθω ολες τισ οδηγιες.
περναω το iso αρχειο στο στικακι με το καταλληλο προγραμμα για να γινει bootable.
κανω επανεκκινηση κ διαλεγω boot απο το usb.
ξεκιναει κανονικα αλλα μετα χαλανε ολα.
ειτε διαλεξω εγκατασταση στο σκληρο ειτε φορτωμα απο το στικακι βγαζει μια παυλα που αναβοσβηνει κ δεν συνεχιζει οση ωρα κ να περασει.
αν κανω εγκατασταση μεσα απο τα windows 7 που χρησιμοποιω ενω δειχνει πως ολα πηγαν καλα μολις ζητα επανεκκινηση ΔΕΝ φορτωνει.
βγαζει 10 σειρες με πληροφοριεσ για το συστημα μου Pentium 3.2 κλπ κλπ κ μενει κολλημενο εκει.
τι συμβαινει?
το εχει δει ξανα αυτο κανεις?
εχω στικακια 8gb + 4gb αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.
δοκιμασα κ απο CD αλλα τα ιδια κ εκει.
ο δισκος μου ειναι 320gb sata 2 με 2 partitions.
εχει πανω απο 15gb ελευθερα στο καθενα.
βοηθεια κανεις?
παλιοτερα που ειχα δοκιμασει (χωρις εγκατασταση αλλα με δοκιμαστικη φορτωση μονο) το 10.04 δουλεψε μια χαρα.
ακολουθω ολες τισ οδηγιες.
περναω το iso αρχειο στο στικακι με το καταλληλο προγραμμα για να γινει bootable.
κανω επανεκκινηση κ διαλεγω boot απο το usb.
ξεκιναει κανονικα αλλα μετα χαλανε ολα.
ειτε διαλεξω εγκατασταση στο σκληρο ειτε φορτωμα απο το στικακι βγαζει μια παυλα που αναβοσβηνει κ δεν συνεχιζει οση ωρα κ να περασει.
αν κανω εγκατασταση μεσα απο τα windows 7 που χρησιμοποιω ενω δειχνει πως ολα πηγαν καλα μολις ζητα επανεκκινηση ΔΕΝ φορτωνει.
βγαζει 10 σειρες με πληροφοριεσ για το συστημα μου Pentium 3.2 κλπ κλπ κ μενει κολλημενο εκει.
τι συμβαινει?
το εχει δει ξανα αυτο κανεις?
εχω στικακια 8gb + 4gb αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.
δοκιμασα κ απο CD αλλα τα ιδια κ εκει.
ο δισκος μου ειναι 320gb sata 2 με 2 partitions.
εχει πανω απο 15gb ελευθερα στο καθενα.
βοηθεια κανεις?