Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2011, 20:05
@clepto:
Αν θελεις και τη δικια μου αποψη, το καλυτερο προγραμμα που μετατρεπει τα avi (ή mp4 ή mkv) σε DVD ειναι το DeVeDe, το οποιο μπορεις να βρεις στο κεντρο λογισμικου.
@Vagrale:
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Δοκιμασα την ιδια ταινια στο laptop1, το οποιο εχει Ubuntu 10.10 32bit.
Εμφανιζεται ακριβως το ιδιο προβλημα μετατροπης και εκει.
Αρα το προβλημα ειναι της ταινιας, οχι του υπολογιστη.
Τη μετατροπη σε mkv δεν την εκανα, γιατι μου εβγαλε ενα μηνυμα:
Εκει διαπιστωσα κατι που δεν φαινοταν στο DeVeDe:
Το αρχειο διεθετε ηδη ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους και βαζοντας ταυτοχρονα ελληνικους, δημιουργηθηκε προβλημα στη δημιουργια του DVD.
Στο ManDVD καπου ειχε μια σημειωση οτι σε περιπτωση που μπουν ταυτοχρονα δυο υποτιτλοι υπαρχει καποια καθυστερηση στο DVD.
Δεν ξερω αν εννοουσε το δικο μας προβλημα.
Απο το ConvertXToDVD επελεξα αφαιρεση των αγγλικων υποτιτλων και δημιουργησα ετσι ενα DVD χωρις κανενα προβλημα, δηλαδη το βιντεο ειχε κανονικη ταχυτητα και συγχρονιζοταν απολυτα με τον ηχο και τους υποτιτλους.
Το θεμα ειναι, στο μελλον:
α) Πώς βρισκεις στο DeVeDe αν προϋπαρχουν αλλοι, ενσωματωμενοι υποτιτλοι;
β) Αν δεν μπορεις να τους βρεις απο το DeVeDe υπαρχει καποιο προγραμμα που να αφαιρει ενσωματωμενους υποτιτλους απο αρχεια mp4 και μετα να πας κανονικα στο DeVeDe να βαλεις τους ελληνικους; (Για αρχεια mkv υπαρχει ηδη ενα προγραμμα στο Κεντρο Λογισμικου).
Αν θελεις και τη δικια μου αποψη, το καλυτερο προγραμμα που μετατρεπει τα avi (ή mp4 ή mkv) σε DVD ειναι το DeVeDe, το οποιο μπορεις να βρεις στο κεντρο λογισμικου.
@Vagrale:
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Δοκιμασα την ιδια ταινια στο laptop1, το οποιο εχει Ubuntu 10.10 32bit.
Εμφανιζεται ακριβως το ιδιο προβλημα μετατροπης και εκει.
Αρα το προβλημα ειναι της ταινιας, οχι του υπολογιστη.
Τη μετατροπη σε mkv δεν την εκανα, γιατι μου εβγαλε ενα μηνυμα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Encoder (codec id 0) not found for output stream #0.2
Εκει διαπιστωσα κατι που δεν φαινοταν στο DeVeDe:
Το αρχειο διεθετε ηδη ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους και βαζοντας ταυτοχρονα ελληνικους, δημιουργηθηκε προβλημα στη δημιουργια του DVD.
Στο ManDVD καπου ειχε μια σημειωση οτι σε περιπτωση που μπουν ταυτοχρονα δυο υποτιτλοι υπαρχει καποια καθυστερηση στο DVD.
Δεν ξερω αν εννοουσε το δικο μας προβλημα.
Απο το ConvertXToDVD επελεξα αφαιρεση των αγγλικων υποτιτλων και δημιουργησα ετσι ενα DVD χωρις κανενα προβλημα, δηλαδη το βιντεο ειχε κανονικη ταχυτητα και συγχρονιζοταν απολυτα με τον ηχο και τους υποτιτλους.
Το θεμα ειναι, στο μελλον:
α) Πώς βρισκεις στο DeVeDe αν προϋπαρχουν αλλοι, ενσωματωμενοι υποτιτλοι;
β) Αν δεν μπορεις να τους βρεις απο το DeVeDe υπαρχει καποιο προγραμμα που να αφαιρει ενσωματωμενους υποτιτλους απο αρχεια mp4 και μετα να πας κανονικα στο DeVeDe να βαλεις τους ελληνικους; (Για αρχεια mkv υπαρχει ηδη ενα προγραμμα στο Κεντρο Λογισμικου).