Δημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2011, 13:00
από simosx
euzilla έγραψε:Kernel.org server couldn't fulfill request. Error code: 404

Το ίδιο λάθος κ σ μένα. Κ σε pc φίλου. Κ επειδή έχουμε βαρεθεί τα bugs θα παρακαλούσα τους συντονιστές και όσους γράφουν άρθρα για εγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ να αναλαμβάνουν ευθύνη απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής. Περιμένω λοιπόν σ ανάλογες περιπτώσεις αλλά κ στην συγκεκριμένη περίπτωση να ανοίξει αναλυτικά ένα θέμα για την "απεντόμωση". Κ δεν περιμένω άλλη μία φορά links links links... γιατί όταν ξεκινάμε έναν οδηγό καλό είναι να τον ολοκληρώνουμε ειδικά όταν εμφανίζονται προβλήματα. Κ στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται και οδηγός απεγκατάστασης του kernelcheck. OXI να ψάχνουμε να βρούμε άκρη από τα σχόλια και τις υπερ-συνδέσεις των φίλων Linux-άδων του φόρουμ. Και ναι τα έχω πάρει..... Φιλικά


Δοκίμασα τώρα και λειτούργησε. Μάλλον είχεις παροδικό σφάλμα, και αν δοκιμάσεις ξανά θα λειτουργήσει.

Για δοκιμή τού πιο πρόσφατου πυρήνα μπορείς να δοκιμάσεις το σχετικό PPA (προσωπικό αποθετήριο) που παρέχει έτοιμο η ομάδα του Ubuntu.
Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι το γιατί θα ήθελες να δοκιμάσεις το KernelCheck για εγκατάσταση του πιο πρόσφατου πυρήνα.
Από ποια σελίδα είδες για το KernelCheck ώστε να κάνουμε αναφορά ότι η προεπιλογή είναι το PPA;

Αν αναμένεις για δύο περίπου εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμο το Ubuntu 11.04 που έχει ήδη το Linux 2.6.38, την πιο πρόσφατη έκδοση.

Είναι προσβλητικό να αναφέρεις ότι χρειάζεται πτυχίο ΑΕΙ πληροφορικής για να μεταγλωττίσεις ακόμα και τον πυρήνα. Μάλλον ελάχιστα μέλη έχουν πτυχίο ΑΕΙ πληροφορικής, και η εμπειρία δείχνει ότι δε βοηθάει να έχεις τέτοιο πτυχίο για την ενασχόληση με ελ/λακ. Υπάρχουν μέλη στο φόρουμ που ακόμα πάνε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχουν καταφέρει να μεταγλωτίσσουν μεγάλα πακέτα λογισμικού με λίγη μόνο βοήθεια.