Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2011, 15:05
από fkol k4
argy1 έγραψε:κι εγω εχω προβλημα, οταν επιλεγω απο τα 7 δισκο για εγκατασταση μου βγαζει αυτο "Η εγκατασταση ηταν αδυνατο να δημιουργησει ενα νεο διαμερισμα συστηματος ή να εντοπισει εναν υπαρχον διαμερισμα συστηματος. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στα αρχεια καταγραφης της εγκαταστασης." ακολουθω καταγραμα τον οδηγο αυτον που μιλαμε τωρα και στο σημειο 3 στο τελος παιρνω αυτο το μηνυμα.
Υ.Γ. εαν δεν πρεπει να ανοιξω αλλο θεμα για να μην το φορτωνουμε εδω πειτε

Όπως σου είπα και στο προηγούμενο ποστ , αυτό που συμβαίνει είναι οτι δεν έχεις δικαίωμα να δημιουργήσεις άλλα partitions.
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το ξεπεράσεις αυτό , είναι (αφού βέβαια πάρεις τα σημαντικά αρχεία σου από σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης) , είναι να ξαναστήσεις τον υπολογιστή σου από την αρχή (δεν το λες και γρήγορο βέβαια , αλλά η εναλλακτική θέλει να είσαι αρκετά εξοικειωμένος με το partitioning του δίσκου)
Δηλαδή πέρνα τα windows 7 και μετά το ubuntu από την αρχή σε dual boot
Το γιατί συμβαίνει αυτό , διάβασέ το προσεκτικά σε αυτό το ποστ για να έχεις μια ιδέα για το πως χωρίζεται ο σκληρός δίσκος

valeria έγραψε:παιδιά καλησπέρα σας , δυστυχώς μου βγάζει σφάλμα

Αν γυρίσεις μια σελίδα πίσω στο ίδιο θέμα , θα δεις οτι στον grub2 το menu.lst δεν υπάρχει.
Ακολούθησε το σχετικό λινκ που παραθέτω (6η σελίδα 3ο ποστ)