Δημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2011, 14:30
από Dimitrios.gr
kxs14 έγραψε:Να ρωτήσω , μιας και αυτό ψάχνω τώρα.. ακόμη δεν το κατέβασα το remastersys αλλά για να ξέρω, σου επιτρέπει να διαλέξεις όποια προγράμματα θέλεις για να μπορέσεις να συμπεριλάβεις στο live cd από λίστα ή τα βάζεις ένα ένα.. Συγνώμη αν είναι λίγο ανόητη η ερώτηση, απλά πρι να το δοκιμάσω θα ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτό.

βασικά το remastersys είναι πρόγραμμα buckup δηλ σε στηλ ghost όπως είναι στα windows αν δεν κάνω λάθος ....
επαναφέρει το σύστημα σου εκεί όπου το είχες αποθήκευση εσύ με τα προγράμματα που είχες βάλει (πρόσθετα Προγράματα) όταν το χρησιμοποίησες * για πρώτη φορά ...

*remastersys

ΥΓ
Συγνώμη αν είναι λίγο ανόητη η ερώτηση

Κάποια μέρα μια παιδούλα παρουσιάστηκε στον Σωκράτη και του ζήτησε λίγη φωτιά για να πάει στο δικό της σπίτι। Ο Σωκράτης , βλέποντας ότι το κοριτσάκι δεν είχε φέρει τίποτε μαζί του για να μεταφέρει τ ' αναμμένα κάρβουνα , είπε:
-Κοριτσάκι μου , να σου δώσω φωτιά μα πως θα τη μεταφέρεις...θα καείς।
Τότε το κοριτσάκι έσκυψε στη γωνία , γέμισε τη χούφτα του με στάχτη και πάνω στη στάχτη έβαλε τα πυροκόκκινα κάρβουνα ।
-Γηράσκω αεί διδασκόμενος, που αποδόθηκε στην Νεοελληνική με το όσο ζώ , τόσο μαθαίνω ή δεν το έχω που πεθαίνω , μα όσο ζω τόσο μαθαίνω.