Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2008, 23:46
MARAVEL έγραψε:ilpara έγραψε:Καταρχήν συγχαρητήρια για τον οδηγό![]()
Ξεκίνησες εντυπωσιακά, εύχομαι να συνεχίσεις σε αυτό τον ρυθμό![]()
Τρεις παρατηρήσεις:
1. Θα προτιμούσα να καθοδηγούμε ακόμα και άπειρους χρήστες να έχουν σε ξεχωριστά partitions τα / και /home. Θα τους φανεί απείρως διευκολυντικό στο μέλλον σε αναβαθμίσεις, επανεγκαταστάσεις, κλπ. Αν συμφωνείς και μπορείς να το διορθώσεις, κάνε το.
2. Στον τίτλο θα πρόσθετα (όχι dual-boot) για να ξεχωρίζει από τους άλλους οδηγούς για dual-boot που ήδη υπάρχουν.
3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρέπει να λέμε πάντα στους χρήστες να κάνουν backup των σημαντικών αρχείων τους πριν ξεκινήσουν την εγκατάσταση. Ξέρω ότι φαίνεται απλοϊκό, αλλά έχει συμβεί επανειλλημένως!!!
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Αυτή η εργασία ξεκίνησε και ανέβηκε, διότι γενικά για λειτουργικά Linux, μέχρι και σήμερα δεν έχω δει στο διαδίκτυο αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης, ή μη μόνο μερικά τμήματά του. Επίσης ο οδηγός αναρτήθηκε έτσι, διότι ήθελα να δω την υποδοχή τέτοιων εργασιών.
Εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος , στους οδηγούς έχουμε αρκετούς οδηγούς για εγκατάσταση και σε κείμενο και σε βίντεο μορφή , και επίσης τον οδηγό σε βίντεο εγώ το έχω κάνει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν απο την έκδοση 6.10 .
Όσο για υποδοχή τέτοιον οδηγών μπράβο , πολύ καλή δουλεία , μέσος χρήστης μπορεί να το καταλάβει άνετα εάν σε μερικά σημεία θα δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή και λίγο πιο αναλυτικά .