Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2008, 01:59
από stavrosLinux
ilpara έγραψε:
MARAVEL έγραψε:... Δεν νομίζω αυτή εδώ η ιστοσελίδα να είναι για ανταγωνισμό γνώσεων, αλλά για συναγωνισμό και διάδοση του λειτουργικού Linux. Εάν πάλι την θεωρείτε ελλειπή αυτή την προσπάθεια λόγω των υψηλών γνώσεών σας και σας προσβάλει μια τέτοια πτωχή εργασία οι υπεύθυνοι ας την διαγράψουν και αποχωρώ από το Forum. Και πάλι ευχαριστώ για την έστω και τόσο μικρή και σύντομη παραμονή μου.
MARAVEL πλάκα κάνεις ότι θα αποχωρήσεις! Και να θες δεν θα σε αφήσω εγώ :) Έστω με την βια βρε παιδί μου θα σε βαστήξω στην κοινότητα και θα σε καταναγκάσω να γράφεις οδηγούς και να βοηθάς άλλους χρήστες, με το ζόρι, θες δεν θες :lol:

stavrosLinux έγραψε:Εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων του καθενός και το τι μπορεί να πάει στραβά σε έναν άπειρο χρήστη.
Θα ετοιμάσω έναν "οδηγό" (κάτω από το δικό μου πρίσμα) για το τι πρέπει να κάνει κάποιος εντελώς άσχετος με το λινουξ (κάτι λιγότερο από εμένα) και ο οποίος θέλει να το εγκαταστήσει για πρώτη φορά. (όχι οδηγό εγκατάστασης, κάτι τελείως διαφορετικό).
stavrosLinux μην φανταστείς ότι θα την γλιτώσεις εσύ :) Και εσύ θα καταναγκαστείς να γράφεις οδηγούς και να βοηθάς άλλους χρήστες :lol:

Παιδιά, ο καθένας προσφέρει ότι και όσο μπορεί και ΟΛΟΙ είμαστε καλοδεχούμενοι και χρήσιμοι. Ας σταματήσουμε τις κουβέντες και ας πιάσουμε δουλειά. Εγώ χάρηκα που είδα δύο νέα μέλη με προθυμία να προσφέρουν. Ας αφήσουμε στην άκρη τις παρεξηγήσεις και ας συνεργαστούμε με καλή πρόθεση ο ένας προς τον άλλο. Σας παρακαλώ :!:

O maravel δεν κατάλαβε ότι εγώ είμαι πιο άπειρος από εκείνον :roll: κατά συνέπεια λύνεται η παρεξήγηση.
ilpara θα προσφέρω και γω το ελάχιστο που μπορώ γιατι το λινουξ είναι αξίζει για πολλούς λόγους !