Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2012, 17:07
από h12
παιδια εμενα το pc μου εχει ενα θεματακι με το / και το /home ..,,,αρνειται πεισματικα ...απο την αρχη

οταν κανω το φορματ ...βαζω το /home σε ενα partition ..οποτε το partition ειναι διαφορετικο απο το βασικο / (root) στο πρωτο start μετα το φορματ ..κολλαει την εκκινηση ...
θελει oπωσδηποτε το / (root) να το αφησεις μονο του ...και να βαλει το /home ...εκει που νομιζει αυτο ...δηλαδη στον /

ενω πιο παλια ειχα καταφερει να κανω την εγκατασταση οπως θελω με ξεχωριστα partitions για τα / και /home ...για να μη σκαω με τα φορματ και να εχω σιγουρα back ups και να γλυτωνω ..χρονο

μετα απο ενα σημειο και μετα ...απλα δε μου το κανει ...δε μ' αφηνει να βαλω με λιγα λογια τον /home εκει που θελω ..γιατι αν του πω που να το βαλει ενω θα κανει κανονικα την εγκαταστατη θα κολλαει στο ξεκινημα ..και δε θα μπαινει μεσα ..απλα ετσι ..

και το /homε τον βαζω στον ιδιο σκληρο ...σε ενα παραδειπλα partition ....any ideas what to do ;

σκεφτηκα μηπως ειχε να κανει με τα ex3 και εχ4 ....ειδα οτι ολα ειανι εχ4 ......μηπως να backαρω ...το σκληρο να του κανω εκ νεου φορματ ..αλλα αυτη θα ειναι η εσχάτη των περιπτωσεων ...θα ηθελα μια πιο κομψη λυση ....καπου τρωει κολλημα