Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2012, 09:43
από bobos73
εχω προσπαθισει να τα αντιγραψω σαν root(εχω κανει και εναν λογαριασμο root) και με ανοιγμα διαχειριστή αρχείων με δικαιώματα υπερχρήστη. το προσπαθισα και μα αντιγραφη - επικολιση, οπου δεν ανταποκρινεται. οταν παω απλα να τα συρω μεσα στον lang μου βγαχει ενα πλαισιο με το κοκκινο σημα του μονοδρομου και γραφει. extraction not performed και απο κατω you don't have the right permissions to extract archives in the folder.
εγω δεν εχω προβλημα να ανοιξω αλλο θεμα. εσωτερικα μου ομως ανοιγει ενα θεμα! εχω μαθει να σεβομαι τους παντες και τα παντα απο μικρος. μεσα στο φορουμ οτι θεμα υπαρχει στο 95% ειναι θεματα που αφορουν το υπεροχο ubuntu! αν αρχισουμε να ριχνουμε διαφορα θεματα απο εδω και απο εκει, τοτε θα μπερδεψει το ζητιμα κατα πολυ και αυτο για εμενα ειναι ασεβεια σε ενα φορουμ ,που μετα απο 2 χρονια ενασχολισης μου με το ubuntu, δεν εχω καταφερει να προσφερω τιποτα ,παρα μονο να εχω παρει.νομιζω πως εδω ειναι η καταλληλη θεση για οτι αφορα το επισεις υπεροχο bothi.αυτα ολα ειναι προσωπικη αποψη και αν δεν το σκεφτομαι σωστα, τοτε ενταξυ, να ανοιξω αλλο θεμα. ....ομως σκεφτομαι σωστα ή λαθως?
ΥΓ. ζητω ταπινα συγνωμη για την απαραδεκτη ορθογραφια μου, αλλα ειμαι στο bothi και δεν δουλευει ο ορθογραφικος ελενχος ενγγραφου....