Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμ 2012, 07:19
από eliasps
Eυχαριστώ sotos21!

sotos21 έγραψε:Εκτός από την επισήμανση του Learner να πω και εγώ την δικιά μου. Αφορά το πρώτο μέρος, εκεί που ο χρήστης δουλεύει στα windows 7 και υπογράμμισα τα windows 7 για να τονίσω ότι αν είναι στα wjndows xp θα κολλήσει, ενώ το σημαντικότερο, αν είναι στα windows 8 δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια.

Κάθε επισήμανση ευπρόσδεκτη προκειμένου να βελτιωθεί ο οδηγός.
Έχεις δίκιο για την επισήμανση. Το Disk Μanagement δεν είναι εγκατεστημένο στ XP και επομένως, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Το θέμα είναι πως έχω καιρό να χρησιμοποιήσω (κανονικά) Windows και δεν γνωρίζω κάποιο καλό πρόγραμμα για την δημιουργία κατάτμησης για το Ubuntu.
Aν γνωρίζεις κάποιο (αν είναι open source ακόμα καλύτερα), και θες να μου δώσεις οδηγίες για να τις προσθέσω στον οδηγό, ευχαρίστως να το κάνω. Βέβαια, για τα XP, οι κατατμήσεις μπορούν να δημιουργηθούν από τον installer του Ubuntu ή με χρήση του Gparted στο Live. Θα το κοιτάξω για να δω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για τα XP και θα το προσθέσω σε ξεχωριστή κατηγορία στον οδηγό.

Όσο για τα 8, θα ήθελα να τα περιλαμβάνει ο οδηγός για να γίνει πιο universal.
Ο fkol k4 μου ανέφερε κάποια πράγματα για τα 8 (έχει να κάνει με το hybernation αντί του shutdown), αλλά περιμένω να τα δοκιμάσω ο ίδιος πρώτα, για να μην τα προσθέσω στον οδηγό στα "τυφλά". Aφού τα δω λοιπόν από πρώτο χέρι, θα κοιτάξω να γράψω οδηγίες.