Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2013, 08:41
Το νόημα του σκριπτ είναι να μη χρειάζεται να δίνεις ο ίδιος την εντολή sudo rm -rf /var/log/bootchart/*
Το φάκελο /etc/rc6.d/ δεν τον φτιάχνεις, είναι φάκελος συστήματος που χρησιμοποιεί το Upstart και έχει ήδη αρχεία μέσα, οπότε υποθέτω πως εννοείς τη φράση «Η πλήρης διαδρομή του αρχείου είναι /etc/rc6.d/K99-bootchartclean.sh».
Οπότε, θα πρέπει να είναι εντάξει.
Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά σε αυτό το σκριπτάκι;
Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα.
Εντυπωσιακό!!
Φυσικά ισχύει, απλά στις υπό ανάπτυξη εκδόσεις που έχουν πολλές ενημερώσεις και αλλαγές αρχείων συστήματος, υπάρχει η πιθανότητα να «χαλάσει η σειρά» των αρχείων που έφτιαξε το e4rat και να χρειαστεί αργότερα ξανά το 2ο βήμα.
ΥΓ.
Αν και είμαι σίγουρος πως τα τσακάλια του φόρουμ που χρησιμοποιούν Arch το ξέρουν ήδη, να ενημερώσω πως το e4rat υπάρχει και για Arch Linux.
yiannis66 έγραψε:Η διαδρομή του φακέλου που έφτιαξα είναι /etc/rc6.d/K99-bootchartclean.sh
Το φάκελο /etc/rc6.d/ δεν τον φτιάχνεις, είναι φάκελος συστήματος που χρησιμοποιεί το Upstart και έχει ήδη αρχεία μέσα, οπότε υποθέτω πως εννοείς τη φράση «Η πλήρης διαδρομή του αρχείου είναι /etc/rc6.d/K99-bootchartclean.sh».
Οπότε, θα πρέπει να είναι εντάξει.
Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά σε αυτό το σκριπτάκι;
Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα.
ubuderix έγραψε:Ο οδηγός ισχύει και στην 13.04 που θα βγεί τον άλλο μήνα.
Χρόνος εκκίνησης 22 '' ,![]()
ναι δεν γράφω λάθος !!!
Εντυπωσιακό!!
Φυσικά ισχύει, απλά στις υπό ανάπτυξη εκδόσεις που έχουν πολλές ενημερώσεις και αλλαγές αρχείων συστήματος, υπάρχει η πιθανότητα να «χαλάσει η σειρά» των αρχείων που έφτιαξε το e4rat και να χρειαστεί αργότερα ξανά το 2ο βήμα.
ΥΓ.
Αν και είμαι σίγουρος πως τα τσακάλια του φόρουμ που χρησιμοποιούν Arch το ξέρουν ήδη, να ενημερώσω πως το e4rat υπάρχει και για Arch Linux.