Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2013, 13:21
από eliasps
simosx έγραψε:Μερικές σημειώσεις:
...

Ευχαριστώ για τις σημειώσεις! Θα προστεθούν στον οδηγό οι παρατηρήσεις, μαζί με άλλα πράγματα που διαβάζω για τη βελτίωση της διαδικασίας.
Δηλαδή να μπουν παράμετροι και ρυθμίσεις για πιο στοχευμένη εγκατάσταση, χωρίς βλάβη της γενικότητας. ;)

sotos21 έγραψε:να συμπληρώσω και εγώ το πρόβλημα που υπάρχει με τον chromium-browser.
Μετά από 3 ώρες σταμάτησα την μεταγλώττιση γιατί τράβαγε πολύ και έγραφε στο swap ενώ είχε τουλάχιστον 2 GB ακόμα διαθέσιμα η ram.
Mετά από googling βρήκα στο gentoo forums, ότι χρειάζεται να έχω από 6 GB και πάνω ram.

Δεν το έχω ακούσει ξανά. Επίσης δεν έχει τύχει να εγκαταστήσω ποτέ τον chromium από τον πηγαίο κώδικα.
Συνηθίζω να κάνω εγκατάσταση από τον κώδικα μόνο για εφαρμογές όπου χρειάζομαι συγκεκριμένη, ή την τελευταία έκδοση, ή ειδικές ρυθμίσεις εγκατάστασης.
Όμως από περιέργεια θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω έτσι τον chromium σήμερα, να δω αν εμφανιστεί και σε μένα το ίδιο πρόβλημα. Ακούγεται αρκετά περίεργο.

Δεν έχω θυμάμαι αυτή τη στιγμή περίεργα προβλήματα. Αλλά μεγάλη ταλαιπωρία σε αρκετά πακέτα για να βρω τις εξαρτήσεις!