Δημοσιεύτηκε: 18 Ιαν 2014, 22:13
madvinegar έγραψε:Τοτε χρειαζεσαι το CD με τους drivers που συνόδευε το laptop. ή μπες στο σαιτ της toshiba και με το μοντελο του λαπτοπ σου εντόπισε τους drivers που χρειαζεσαι, κατεβασε τους και εγκατεστησε τους. Ολα αυτα εννοειται στην εικονικη μηχανη.
Τους Βρήκα από το site της Toshiba (νομίζω ότι είναι οι σωστοί) και τους εγκατέστησα μέσα από την εικονική μηχανή αλλά πάλι δεν βλέπει την SD κάρτα. Φορτώνω μετά την microSD σε αντάπτορα για USB και τη συνδέω σε USB θύρα όπου τη βλέπει ως δίσκο αλλά το πρόγραμμα που θα πρέπει να τη δει δεν τη βλέπει. Το πρόγραμμα που προσπαθώ να τρέξω είναι η ενημέρωση του χάρτη Auto Drive hellas για μια συσκευή Gps Garmin που έχω.
Να πω συνοπτικά ότι εγκατέστησα και το wine με τον ίδιο σκοπό, αλλά τρέχοντας και μέσα από εκεί το εκτελέσιμο της ενημέρωσης του χάρτη, δεν μπορεί να δει την κάρτα με την προεγκατεστημένη προηγούμενη έκδοση (ώστε να κάνει ενημέρωση). Τέλος πάντων, φαίνεται πως η εταιρία έχει φτιάξει το εκτελέσιμο ώστε να ανιχνεύει συγκεκριμένα πράγματα για να προχωρήσει, που δεν μπορεί να δει μέσω εικονικών μηχανών κλπ. Πήγα και έκανα την ενημέρωση μέσα από τα Win XP που έχω σε ένα άλλο λάπτοπ, όπως έκανα δηλαδή έως τώρα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα: κρατάω ολόκληρο partition 40GB στο λάπτοπ αυτό για να κάνω αυτή τη δουλειά 3 φορές το χρόνο...
Ευχαριστώ πάντως για τον οδηγό και τις οδηγίες...τουλάχιστον έστησα εικονική μηχανή που μπορεί κάπου να χρειαστεί.
Μια ακόμη ερώτηση: υπάρχει τρόπος μέσα από το wine να δω την SD κάρτα;