Δημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2014, 18:57
από madvinegar
Κώδικας: Επιλογή όλων
τώρα και να την επιλέξεις να πεις δηλαδή ότι θέλω η συγκεκριμένη εφαρμογή να ανοίξει με την μεγάλη κάρτα οι καινούργιοι οδηγοί θα σε γράψουν κανονικά και θα την ανοίξουν με την μικρή, μόλις όμως υπάρξει απαίτηση από την εφαρμογή για γραφικά, αυτά και μόνο αυτά θα αναλάβει η μεγάλη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο όλη την επεξεργαστική της ισχύ εκεί που απαιτείται.(αφού όλα τα υπόλοιπα τα καταφέρνει οικονομικότερα η μικρή)


Σωτηρη να κανω μια ερωτηση? Δεν εχω τετοιο συστημα, απλα διαβασα με ενδιαφερον τα παραπανω σχόλια σου, οποτε μπορει να μη γινεται και αυτο που προτείνω.

Εφόσον ακομα και αν ενεργοποιηθεί η μεγάλη καρτα, (που πολύ σωστα δεν αρχίζει να χρησιμοποιείται αυτόματα αλλά παρα μονο αν απαιτηθεί απο το προγραμμα που εχεις ανοιξει, αρα και δεν σου καταναλωνει οπως λες πορους ή ανεβαζει την θερμοκρασία ασκοπα), γιατι δεν την ενεργοποιείς μονιμα απο την εκκινηση του υπολογιστή?

Δλδ, πχ αν αυτη η παραμετρος που λες μπει στο /etc/default/grub, τί διαφορά θα έχει?

Με λιγα λόγια, να ειναι μονιμα ενεργοποιημένη η μεγαλη, αλλα τα προγραμματα που ανοιγεις να χρησιμοποιούν τη μικρή, μέχρι που θα απαιτηθούν βαρυτερα γραφικά και οπότε θα μπαινει η μεγαλη αυτοματα. (ειδικά και με τον πυρηνα της 14.04 που κλεινει αυτοματα την μεγαλη καρτα).

Γινεται κατι τετοιο ή λεω μπουρδες?