Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2014, 14:30
Πάντως πέρα από την κάρτα γραφικών μη βασίζεσαι στην υπογραφή μόνο ( έχουν γίνει αρκετές - ριζικές - αλλαγές στον υπολογιστή εκτός όμως την κάρτα γραφικών που μαζεύω χρήματα να την αλλάξω και αυτή ).
Για το αρχείο που αναφέρεσαι, σε εμένα δεν υπάρχει. ( Είμαι σε Ubuntu 12.04 LTS ) :
Όσο για την εφαρμογή της nvidia σε αυτή εδώ αναφέρεσαι ;

( Να ομολογήσω εντωμεταξύ εδώ, πως αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της
) Και θα έχεις δίκιο ειδικά για τους κλειστούς οδηγούς όπως λες..

( Η εικόνα αυτή όμως είναι από το καλώδιο που πήγαιναν όλα μια χαρά και στο "Resolution" δείχνει κανονικά την ανάλυση της οθόνης μου - το θέμα είναι τι θα δείχνει εκεί, όταν έχω το άλλο καλώδιο )
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, πραγματικά οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι άκρως ενδιαφέρουσες και σημαντικές & προσωπικά ομολογώ πως δεν γνώριζα τόσο λεπτομερώς το ζήτημα και τα περισσότερα από όσα μου/ας λες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτό φίλε!.
Όσο για τι κάρτες γνωρίζεις επειδή κάτι έχω ακούσει για το ότι κάποιες εταιρίες ( κυρίως η nvidia ) δε βοηθάνε ώστε να δώσουν κάποια κομμάτια κώδικα... ( δε ξέρω ακριβώς ) ώστε να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή συμβατότητα με το Linux και ανάπτυξης οδηγών για αυτό. Γνωρίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, ποια εταιρία βοηθάει περισσότερο σε αυτό; Η ATI όπως ανέφερες;
Για το αρχείο που αναφέρεσαι, σε εμένα δεν υπάρχει. ( Είμαι σε Ubuntu 12.04 LTS ) :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
:/etc/X11# ls -l
.
..
app-defaults
cursors
default-display-manager
fonts
rgb.txt
X -> /usr/bin/Xorg
xinit
xkb
xorg.conf.failsafe
Xreset
Xreset.d
Xresources
Xsession
Xsession.d
Xsession.options
Xwrapper.config
dim459 έγραψε:...τρέξε το nvidia settings (όταν τρέχεις τον κλειστό οδηγό μην ρυθμίζεις την ανάλυση από το system settings, υπάρχει η εφαρμογή της nvidia, θα τη βρεις στις εφαρμογές ή τρέχοντας nvidia-settings).
Λογικώς πλέον θα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι αναλύσεις.
Όσο για την εφαρμογή της nvidia σε αυτή εδώ αναφέρεσαι ;

( Να ομολογήσω εντωμεταξύ εδώ, πως αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της

( Η εικόνα αυτή όμως είναι από το καλώδιο που πήγαιναν όλα μια χαρά και στο "Resolution" δείχνει κανονικά την ανάλυση της οθόνης μου - το θέμα είναι τι θα δείχνει εκεί, όταν έχω το άλλο καλώδιο )
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, πραγματικά οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι άκρως ενδιαφέρουσες και σημαντικές & προσωπικά ομολογώ πως δεν γνώριζα τόσο λεπτομερώς το ζήτημα και τα περισσότερα από όσα μου/ας λες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτό φίλε!.
Όσο για τι κάρτες γνωρίζεις επειδή κάτι έχω ακούσει για το ότι κάποιες εταιρίες ( κυρίως η nvidia ) δε βοηθάνε ώστε να δώσουν κάποια κομμάτια κώδικα... ( δε ξέρω ακριβώς ) ώστε να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή συμβατότητα με το Linux και ανάπτυξης οδηγών για αυτό. Γνωρίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, ποια εταιρία βοηθάει περισσότερο σε αυτό; Η ATI όπως ανέφερες;