Δημοσιεύτηκε: 31 Δεκ 2014, 05:45
δεν νομίζω ότι ο C60 είναι τόσο κακός (που ναι μαζί με κάποιους απτους Atom, απτους χειρότερους στη λίστα σου), και το λέω επειδή το χω 2.5 χρόνια. πόσο μάλλον οι Ε1,Ε2 κτλπ. οκ δεν θα τους πρότεινα για κύριο pc (δλδ άμα το λαπτοπ σου θα ναι το pc σου, πας για i3/i5 xxxM) αλλά δεν θα τους σύγκρινα και με έναν pentium 4 (και από αυτόν έχω, έναν στα 1.7GHz). κατά τη γνώμη μου τα τρέχει όλα απλά με κάποιους συμβιβασμούς. και 7αρια έχω και ubuntu με unity. το βίντεο που λες, στα 7 τρέχει 720p youtube με ελάχιστα κολλήματα (480p τέλεια), και ταινίες HD στη tv ενώ στο ubuntu 480p κανονικά αλλά με κλειστούς οδηγούς. για μένα ένα λαπτοπ πρέπει να τηρεί 2 κριτήρια: φορητότητα και αυτονομία. το θέμα είναι ότι στο νετβοοκ μου μπορώ να κάνω ότι και στο desktop μου. στην κυριολεξία αν αφαιρέσεις το gaming, που ακόμη κι αυτό με πολλές υποχωρήσεις το σηκώνει σε αρκετά παιχνιδάκια, σε όλα τ' άλλα ανταποκρίνεται αρκετά καλά. να αναφέρω μερικά παραδείγματα: matlab, eclipse, xilinx, cs go, WoW, LoL. μέχρι και tv tuner. είδα και σε άλλο ποστ με έναν amd e 6010, που ναι καινούργια APU, να λέει ότι κολλάει... να βάλει lubuntu διάβασα... δεν ξέρω, φαίνεται έχω πάθει ανοσία στο "κόλλημα" και μου φαίνονται οκ όλα