Δημοσιεύτηκε: 31 Δεκ 2014, 15:58
fkol k4 έγραψε:Αυτό που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εδώ, δεν είναι τόσο το να δούμε ποιος έχει γρήγορο επεξεργαστή, αλλά να δημιουργηθεί ένας πίνακας με κάμποσα από αυτά τα δεδομένα ώστε να μπορεί να αποφασίσει για μια μελλοντική αγορά κάποιος που δεν έχει πολλές γνώσεις hardware.
Πχ, η δική μου μέτρηση θα μπορούσε να δείξει τι θα πρέπει (στο περίπου) να περιμένει κάποιος από έναν σχετικά φθηνό (60€) desktop επεξεργαστή, να δει που τοποθετείται από πλευράς επιδόσεων σε σχέση με αυτόν ένα σχετικά ακριβό laptop όπως του sotos21, τι επιδόσεις μπορεί να περιμένει από ένα μικρό netbook κτλ.Learner έγραψε:Κάτι παίζει με το Λ.Σ πάντως, γιατί η προηγούμενη μέτρηση είναι από Arch. Σε Ubuntu μου βγάζει μια τιμή κοντά σε αυτή του fkol_k4 (πιο λογική μάλλον).
Εμένα μου βγάζει τα ίδια και σε Arch.
+1! Πολύ καλή ιδέα για project, ακόμα και πέρα από τα όρια του Ubuntu-gr! Θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα mini web-application όπου να διαλέγει κάποιος έναν επεξεργαστή και να του εμφανίζει την απόδοσή του σύμφωνα με αυτό το τεστ, καθώς και το που βρίσκεται αυτός ο επεξεργαστής σε σύγκριση με όλους για όσους υπάρχουν μετρήσεις!