Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούλ 2009, 19:39
ftso έγραψε:το goldendict είναι πάρα πολύ καλό. Το πρόβλημα με τα λεξικά που δίνω εδώ είναι ότι έχω κάνει μετατροπή μερικά λεξικά απο babylon σε stradict, ενώ το goldendict υποστηρίζει native babylon!!!
Για τον οδηγό εδώ αυτό που προτείνω είναι το qstradict που είναι απλό και απλά δουλεύει![]()
Μόλις το goldendict στρώσει λίγο και μπει επίσημα στα repo θα ανανεώσω τον οδηγό
Διευκρινίζω ότι το golden dict υποστηρίζει και stardict και native babylon. Άρα, μια χαρά τα διαβάζει τα λεξικά του stardict που έχεις φτιάξει.
Πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο ότι θα έπρεπε να περιμένω λίγο πριν το προτείνω. Σημειώνω όμως ότι έχω κάνει αρκετές δοκιμές την τελευταία εβδομάδα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη.
Νομίζω ότι όσοι χρησιμοποιούν μόνο τα λεξικά που δίνεις εσύ καλύπτονται πλήρως από το qstardict. Επειδή εγώ χρησιμοποιώ και λεξικά από τη σελίδα του stardict με HTML tags, το qstardict μου δημιουργεί πολλά προβλήματα με την εμφάνισή τους (κόβει την αρχή των λημμάτων). Αντιθέτως, το goldendict είναι εξίσου καλό με το stardict σε αυτόν τον τομέα.