Δημοσιεύτηκε: 25 Ιούλ 2009, 17:01
Σίγουρα είναι μια βοήθεια ένας οδηγός, και μπράβο, θα σου έλεγα ότι είναι καλό να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας
αλλά δεν το είπα γιατί ίσως να μοιάζει ειρωνικό ( δλδ ότι ξέρεις μόνο αυτό ). δεν πιστεύω κάτι τέτοιο γιατί σε είδα σε πολλά post
να μιλάς για πολύ πιο "δύσκολα" πράγματα. Τεσπα, απλά δεν είχα τι να πώ και μου φάνηκε πολύ αναλυτικός ο οδηγός για μια
αντιγραφή. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και συγνώμη αν το έκανα, εξ αλλου ασχολήθηκες για να βοηθήσεις κάποιους
κι εγώ ακόμα οδηγό δεν έχω κάνει, κανονικά έπρεπε να σου πω μπράβο και να σεβαστώ την δουλειά σου.
Είπα να το ρίξουμε λίγο στο χαβαλέ...
ρε φίλε έχω ακούσει ότι ubuntu σημένει :
"ανθρωπιά προς τους άλλους"
“Ανθρωπότητα με όλους τους άλλους”
“Είμαι ότι είμαι λόγω όσων όλοι είμαστε”
"Για τον συνάνθρωπο"
Τί είναι πραγματικά?
αλλά δεν το είπα γιατί ίσως να μοιάζει ειρωνικό ( δλδ ότι ξέρεις μόνο αυτό ). δεν πιστεύω κάτι τέτοιο γιατί σε είδα σε πολλά post
να μιλάς για πολύ πιο "δύσκολα" πράγματα. Τεσπα, απλά δεν είχα τι να πώ και μου φάνηκε πολύ αναλυτικός ο οδηγός για μια
αντιγραφή. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και συγνώμη αν το έκανα, εξ αλλου ασχολήθηκες για να βοηθήσεις κάποιους
κι εγώ ακόμα οδηγό δεν έχω κάνει, κανονικά έπρεπε να σου πω μπράβο και να σεβαστώ την δουλειά σου.
Είπα να το ρίξουμε λίγο στο χαβαλέ...
ρε φίλε έχω ακούσει ότι ubuntu σημένει :
"ανθρωπιά προς τους άλλους"
“Ανθρωπότητα με όλους τους άλλους”
“Είμαι ότι είμαι λόγω όσων όλοι είμαστε”
"Για τον συνάνθρωπο"
Τί είναι πραγματικά?