Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2009, 14:14
Να ρωτήσω κάτι... θέλω να κάνω αναβάθμιση το Sun Java 6 Runtime από Update 14 σε Update 15.
Πρέπει να το κάνω απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση για να γίνει αυτό;
Υπάρχει ευκολότερος τρόπος;
Κάνω την παραπάνω ερώτηση γιατί πατάω διπλό αριστερό κλικ επάνω στο αρχείο JDownloader.jar αλλά δεν ανοίγει. Δοκίμασα και με δεξί κλικ επάνω του και μετά "Άνοιγμα με "Sun Java 6 Runtime" αλλά τίποτα. Έκανα αποσυμπίεση το πρόγραμμα και έβαλα τον φάκελο του προγράμματος στον προσωπικό μου φάκελο όπως λέει στον οδηγό, μετά μπαίνω στον φάκελο JDownloader 0.6.193 και εκεί μέσα πατάω στο κενό δεξί κλικ "Άνοιγμα σε τερματικό". Έδωσα την εντολή:
...αλλά τίποτα, εμφάνισε αυτό το αποτέλεσμα http://pastebin.ubuntu-gr.org/m24cec68c .
Μετά μέσα στον φάκελο JDownloader 0.6.193 πάτησα πάλι στο κενό δεξί κλικ και "Άνοιγμα σε τερματικό" και έδωσα:
...στο cd JDownloader* έβγαλε το παρακάτω:
τι κάνω λάθος;
Πρέπει να το κάνω απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση για να γίνει αυτό;
Υπάρχει ευκολότερος τρόπος;
Κάνω την παραπάνω ερώτηση γιατί πατάω διπλό αριστερό κλικ επάνω στο αρχείο JDownloader.jar αλλά δεν ανοίγει. Δοκίμασα και με δεξί κλικ επάνω του και μετά "Άνοιγμα με "Sun Java 6 Runtime" αλλά τίποτα. Έκανα αποσυμπίεση το πρόγραμμα και έβαλα τον φάκελο του προγράμματος στον προσωπικό μου φάκελο όπως λέει στον οδηγό, μετά μπαίνω στον φάκελο JDownloader 0.6.193 και εκεί μέσα πατάω στο κενό δεξί κλικ "Άνοιγμα σε τερματικό". Έδωσα την εντολή:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
java -jar JDownloader.jar
...αλλά τίποτα, εμφάνισε αυτό το αποτέλεσμα http://pastebin.ubuntu-gr.org/m24cec68c .
Μετά μέσα στον φάκελο JDownloader 0.6.193 πάτησα πάλι στο κενό δεξί κλικ και "Άνοιγμα σε τερματικό" και έδωσα:
cd
cd JDownloader*
java -jar JDownloader.jar
...στο cd JDownloader* έβγαλε το παρακάτω:
fxf@fxf-desktop:~/JDownloader 0.6.193$ cd
fxf@fxf-desktop:~$ cd JDwonloader*
bash: cd: JDwonloader*: No such file or directory
fxf@fxf-desktop:~$
τι κάνω λάθος;