Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2009, 16:04
Έκανα εγκατάσταση το Ubuntu 9.04 σε εξωτερικό δίσκο τον οποίο είχα χωρίσει μέσω των Vista σε 2 παρτίσιον, στο ένα είχα τα αρχεία μου και το άλλο ήταν κενό.Ο σκοπός μου ήταν να εγκαταστήσω στο καινό παρτίον το Ubuntu, έβαλα το Cd και ακολούθησα της οδηγίες στο τέλος αφού εγκαταστάθηκε το λειτουργικό μου ζητήθηκε επανεκκίνηση την οποία και έκανα, όμως στην εκκίνηση εμφανίστηκαν τα δύο λειτουργικά που προϋπήρχαν αλλά όχι το Ubuntu, εκίνησα με Vista μπήκα στο ο υπολογιστής μου και είδα το παρτίσιον που υποτίθεται εγκαταστάθηκε το Ubuntu κενό δεν υπήρχαν φάκελοι δεν υπήρχαν αρχεία η κάποια τέλος πάντων ίχνη ώστε να καταλάβω πως κάτι υπάρχει σε αυτό, έψαξα και στους άλλους δίσκους μου αλλά οι μόνοι φάκελοι που υπήρχαν ήταν οι γνωστοί. Υπέθεσα λοιπόν ότι δεν έγινε εγκατάσταση, τέλος άνοιξα τη διαχείριση δίσκων των Vista και εκεί είδα ότι στο εξωτερικό δίσκο (αυτόν που εξ αρχής προόριζα να εγκαταστήσω το Ubuntu ) είχαν δημιουργηθεί 3 η 4 μικρά διαμερίσματα που όμως στο ο υπολογιστής μου δεν φαινόταν, μετά από αυτό έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα, ξαναπήγα στη διαχείριση δίσκων των Vista και έσβησα αυτά τα διαμερίσματα τα οποία ενσωμάτωσα στο ένα από τα δύο Παρτίσιον που προϋπήρχαν, Κάνω επανεκκίνηση ανοίγω το Cd με το Ubuntu επιλέγω γλώσσα προχωράω στην εκ νέου εγκατάσταση του και σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται ένα παράθυρο που γράφει error reading boot CD. Δυστυχώς όσες φορές το έκανα μου βγάζει την ίδια ειδοποίηση. Τι να κάνω;