Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2009, 18:28
Δεν ξέρω φίλε ftso αν την απάντηση την δίνης σε μένα αν όμως απαντάς στο ερώτημα μου θέλω να σου διευκρινίσω πως , από λίνουξ είμαι άσχετος, πως ακολούθησα τον οδηγό (Εγκατάσταση Ubuntu σε αποθηκευτικό μέσο USB) και στο βήμα επτά έδειξα στον boot loader GRUB το δίσκο που εγκαταστάθηκε το Ubunru και πάτησα Ok. Επίσης ένας από τουσ λόγους που θέλω να ξεφύγω από τα Windows είναι ότι (δένουν) με το υπολογιστή και δεν μπορείς να τα μεταφέρεις σε ενα USB, ο σκληρός με τον οποίο εργάζομαι είναι ένα εργαλείο το οποίο μεταφέρω από τη δουλειά στο σπίτι και αντιστρόφως αυτό που θέλω είναι να δουλεύω στο σηνηθησμένο μου περιβάλων οπου και αν βρίσκομαι, γιαυτό και για άλλους λόγους σκέφτηκα τα Λίνουξ, δεν θέλω λοιπόν να τα εγκαταστήσω σε σταθερό δίσκο.
Όμως έτσι κι αλλιώς τώρα το Cd εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχίσει οπότε δεν μπορώ να κάνω πουθενά τίποτα. Αν κάποιος μπορέσει να μου πει τη να κάνω να διορθώσω το λάθος θα του είμαι ευγνώμων.
Ευχαριστώ
Όμως έτσι κι αλλιώς τώρα το Cd εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχίσει οπότε δεν μπορώ να κάνω πουθενά τίποτα. Αν κάποιος μπορέσει να μου πει τη να κάνω να διορθώσω το λάθος θα του είμαι ευγνώμων.
Ευχαριστώ