Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2009, 02:01
από diamond_gr
Οπα...
3 ερωτήματα που προκύπτουν:

1. Γιατί εφαρμογή ΜΟΝΟ στους οδηγούς και όχι και στα άλλα θέματα; Προφανώς υπάρχει ΔΟΛΟΣ. Μακάρι να κάνω λάθος.

2. Εφαρμογή άδειας στους οδηγούς. Τί εκφράζει ένας οδηγός; Εκφράζει πως μπορεί να εγκατασταθεί-παραμετροποιηθεί κάτι. Αυτό στα Ελληνικά. Προφανώς για να έχει γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από τον συγγραφέα. Όμως ο συγγραφέας ουσιαστικά "μεταφράζει" στα ελληνικά οδηγίες από τα αγγλικά, οδηγίες που είχε στο μυαλό του ο συγγραφέας του προγράμματος. Επομένως ισχύει η "καταπάτηση" της δικιάς του άδειας.
Και απο τη στιγμή που υπάρχει η ΑΓΓΛΙΚΗ version του οδηγού, ο καθένας θα μπορούσε να τον εφαρμόσει και να γράψει τον δικό του οδηγό. Θα με ρωτήσεις τώρα, αφού αντιγράφει αυτά που γράφονται εδώ. ΛΟΙΠΟΝ; Σε ένα μονόδρομο, ο οδηγός έχει μια κατεύθυνση να πάει. Αν δοκιμάσει να πάει ανάποδα, πιθανό να σκοτωθεί.

3. Γιατί να γράψει κάποιος κάποιον οδηγό εδώ αφού υπάρχει περιορισμός; Δηλαδή αν θέλω να γράψω κάτι εδώ αλλά θέλω να το μεταφέρω και σε άλλο forum όπως του Greeklug, Insomnia, Adslgr.com κ.α. γιατί να μην μπορώ; Θα μου πεις, μπορείς να το κάνεις, αρκεί να αναφέρεται η πηγή κλπ. Και αν γι'αυτό το λόγο βάλω αλλού πρώτα και μετά εδώ; Θα πρέπει να αναφέρω και το άλλο forum? Επομένως η εφαρμογή άδειας στους οδηγούς (ΜΟΝΟ) στο forum αποτρέπει τους συγγραφείς τους να τους γράψουν.