Δημοσιεύτηκε: 15 Αύγ 2008, 15:34
makjon20 έγραψε:παιδια ειμαι και εγω καινουριος στο ubuntu και δεν εχω ηχο στο λαπτοπ...μπορει να με βοηθησει καποιος αναλυτικα???![]()
![]()
![]()
![]()
Makjon20 καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Για να μπορέσουν άλλοι χρήστες να σε βοηθήσουν πρέπει το ερώτημα να είναι αναλυτικό και συγκεκριμμένο. Ειδάλλως δεν ξέρει κάποιος από που να ξεκινήσει, π.χ. μπορεί να φταίει από το ότι έχεις πατήσει το mute έως ότι χρειάζονται "πείραγμα" οι drivers της κάρτας ήχους σου (αλήθεια ποια είναι?)...
Για ξεκίνημα ρίξε μια ματιά στο Φιλικές οδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux και φτιάξε την υπογραφή σου σαν την δική μου, και πόσταρε και το αποτέλεσμα της εντολής lspci-nn σε τερματικό για να δούμε ποια είναι η κάρτα σου και να ψάξουμε λύση (π.χ. στο google) με αυτή την συγκεκριμένη ως λεκτικό. Ακόμη πες μας αν έχεις δοκιμάσει κάποια πράγματα για να δουλέψει ο ήχος καθως και ποια ήταν αυτά που έκανες αλλά δεν είχαν αποτέλσμα.
Επιπλέον ρίξε μια ματιά και στο Οδηγίες για την χρήση των bbcode tags του forum! και στους Κανόνες Λειτουργίας τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα.