Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπ 2009, 00:03
από Nisok
έγραψε:ακριβώς μια μέρα μετά από την αντιγραφή των ΔΙΚΩΝ τους οδηγών του diamond & linuxman στο forum του

Δεν το καταλαβαίνω. Σε αυτή τη περίπτωση, οι άδειες δεν τους επηρεάζουν, καθώς είναι οι συγγραφείς. Και εκτός από το ότι εξ´ ορισμού δεν τους επηρεάζουν μπορούν να αρνηθούν την άδεια και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

έγραψε:ια, και "ξαφνικά" εντελώς "τυχαία" το θυμηθήκαμε; Δεν σας φαίνεται παράξενο;

Μπορεί και να είναι, μπορεί και όχι. Η πρόταση έτσι όπως έχει διατυπωθεί δεν επηρεάζει το έργο σας.

έγραψε:Για να τελειώνω και να μην σας κουράζω άλλο... Το όλο θέμα ήταν σωστό ως σκέψη (άδεια χρήσης στους οδηγούς), ήταν όμως λάθος το κίνητρο...

Εγώ ας πούμε, δεν είχα ιδέα ότι ξεκίνησε το forum του greeklug. Και ακόμα περισσότερο ότι έγινε κάποια μεταφορά οδηγών(δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα). Αν το έκανα εγώ πρώτα θα το ανακοίνωνα και μετά θα το έκανα. Όχι γιατί θα είχα την ανάγκη κάποιας άδειας αλλά για να μην με "κατηγορήσει" κανείς για τίποτα. Αλλά και να μην οδηγήσω την κατάσταση σε αυτό το σημείο.

έγραψε: μιας και είμαστε (bullgr, diamond, linuxman) οι πλέον αντιπαθείς στον ftso για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Αυτό δεν έχω λόγο να το σχολιάσω, ως πιθανό γεγονός. Αλλά άμα θα έγραφα κάτι τέτοιο (μόνο σε κλειστό νήμα) θα το τεκμηρίωνα επαρκώς ... Και άμα το κάνεις θα αλλάξω και την ψήφο μου γιατί δεν θέλω να έχω ανάμιξη (δηλαδή να γίνομαι όργανο) σε βεντέτες.