Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπ 2009, 11:17
από simosx
Nisok έγραψε:
...

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι με τις νέες γνώσεις που έχουμε πάνω στο θέμα να ξανά επιχειρηματολογήσουμε για το αν θέλουμε να έχουμε άδειες στο forum.


Νομίζω ότι η έκφραση «αν θέλουμε να έχουμε άδειες στο φόρουμ» που ακούστηκε και νωρίτερα είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.
Πιστεύω ότι θα ήταν πιο κατάλληλο να πούμε ότι προσπαθούμε να εναρμονιστούμε με αυτά που γίνονται στο εξωτερικό και στα άλλα φόρουμ του Ubuntu Linux, δίνοντας ελευθερίες στο υλικό που παράγουμε.
Για τις απαντήσεις που δίνουμε στα ερωτήματα των μελών δεν υπάρχει μάλλον ζήτημα Copyright, οπότε φαίνεται να μπορούμε να εναρμονιστούμε με το να βάλουμε την αντίστοιχη γραμμή που έχουν οι όροι χρήσης του ubuntuforums.org.
Για τους οδηγούς μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο όμορφό, να επιλέξουμε CC και κάποιας παραλλαγής (By, Sa, Nc), και ανάλογα με τις τεχνικές μας δυνατότητες, να βάζουμε να φαίνεται η CC με τα εικονίδια, κτλ στο τέλος των οδηγών μας.