Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2009, 23:32
Κάποιες διαφορές:
Σε μένα δεν δημιουργήθηκε κανένας φάκελλος ~/.texlive2008/... στο home folder. Αντίθετα, υπάρχει το usr/local/texlive/2008/texmf-var/fonts/source/ όπου και δημιούργησα το /public. Υπάρχει πρόβλημα???
Επίσης,
Σε μένα δεν υπήρχε φάκελλος greektex κάτω από τον /latex/ και τον έφτιαξα εγώ και έβαλα μέσα το αρχείο greektex.sty Υπάρχει πρόβλημα?
Ακόμη, μετά το tlmgr -gui όπου και άνοιξε το γραφικό περιβάλλον, έκανα load όπως λες και μετά αντί για το refresh που αναφέρεις, υπήρχε κάτι σε "initialize database" ή κάτι τέτοιο, το οποίο και πάτησα. Αυτό είναι, ή έγινε κάποιο λάθος??
Τα υπόλοιπα τα έκανα όπως στον οδηγό σου. Δεν έχω πιάσει όμως την "εικόνα"
. Πρέπει μετά να εγκαταστήσω το texmaker για να έχω γραφικό περιβάλλον? Και αν ναι, πώς θα γίνει αυτό? όπως περιγράφεται στο http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=930 ??? Και πώς το texmaker "δει" τις ρυθμίσεις για τα ελληνικά που κάναμε προηγουμένως?
Αλλιώς, αν δλδ δεν πρέπει να εγκαταστήσω τίποτα άλλο, πώς θα τρέξω την LateX για να μπορέσω να γράψω κείμενο??
έγραψε:8. Στο home folder βρείτε το φάκελο ~/.texlive2008/texmf-var/fonts και δημιουργείστε μέσα ένα φάκελο με όνομα source και μέσα σε αυτόν ένα φάκελο με το όνομα public έτσι ώστε η διαδρομή να είναι
~/.texlive2008/texmf-var/fonts/source/public
Σε μένα δεν δημιουργήθηκε κανένας φάκελλος ~/.texlive2008/... στο home folder. Αντίθετα, υπάρχει το usr/local/texlive/2008/texmf-var/fonts/source/ όπου και δημιούργησα το /public. Υπάρχει πρόβλημα???
Επίσης,
έγραψε:11. Αντιγράψτε το αρχείο greektex.sty από
/usr/local/texlive/2008/texmf-dist/tex/latex/greektex/greektex.sty στο φάκελο
/usr/local/texlive/2008/texmf/tex/latex/greektex
Σε μένα δεν υπήρχε φάκελλος greektex κάτω από τον /latex/ και τον έφτιαξα εγώ και έβαλα μέσα το αρχείο greektex.sty Υπάρχει πρόβλημα?
Ακόμη, μετά το tlmgr -gui όπου και άνοιξε το γραφικό περιβάλλον, έκανα load όπως λες και μετά αντί για το refresh που αναφέρεις, υπήρχε κάτι σε "initialize database" ή κάτι τέτοιο, το οποίο και πάτησα. Αυτό είναι, ή έγινε κάποιο λάθος??
Τα υπόλοιπα τα έκανα όπως στον οδηγό σου. Δεν έχω πιάσει όμως την "εικόνα"

Αλλιώς, αν δλδ δεν πρέπει να εγκαταστήσω τίποτα άλλο, πώς θα τρέξω την LateX για να μπορέσω να γράψω κείμενο??