Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2009, 19:33
από MakisM1
Ευχαριστω!

2 πραγματα:

1) Το ιδιο προβλημα συναντησε και ενας φιλος που συμπορευεται στην εξερευνηση των Ubuntu. Εγω το εβλεπα στο Synaptic απο το μεσημερι, αυτος δεν το εβλεπε νωρις το απογευμα. Εκανε 2-3 reload και μετα το ειδε στο Search, αλλα δεν το εβλεπε στο Quick Search. Με το επομενο reload το ειδε ΚΑΙ στο Quick Search. Κατι περιεργο παιζει εδω...

2) Εφτιαξα το Virtual Machine για να βαλω τα Windows XP σε ενα κλουβι Ubuntu (τεραστια προσωπικη ικανοποιηση μετα απο τοσα χρονια μαρτυριων...).

Ξερω οτι μπορω να κανω εγκατασταση απο το CD των XP (εχω τετοιο αγορασμενο, πικρη ιστορια...). Αυτη θα ειναι μικροτερη σε μεγεθος και καθαρη, οποτε θα δουλευει και πιο γρηγορα.

Υπαρχει και η επιλογη να εγκαταστησω απο iso-image

Το ερωτημα: α) Πως κανω iso image τα Windows που επεκτεινονται σε 2 δισκους; Τα βαζω στο brasero και ζηταω να μου τα βγαλει στο USB Disk των 160 Gb που εχω;

β) Το iso image θα αντιγραφτει στο φακελο του Virtual Box, η θα τρεχει απο το iso image; (Εχω πολλα Gb στο usb-disk, αλλα στο δισκο του Vbox εχω αφησει το πολυ μεχρι 30 Gb, τα οποια μαλλον δεν θα φτασουν).

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Φιλικα

ΜακηςΜ