Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2009, 11:46
από JORNADO
Καλημέρα και σε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση (σχεδόν αυτόματη) ανταπόκριση σου !!

Καθυστέρησα να δω την απάντηση σου διότι περίμενα να μου στείλει ειδοποίηση το η παρούσα σελίδα. Αυτό είναι και ο μοναδικός λόγος. Επίσης έκανα μια προσπάθεια απευθείας ειδοποιήσεως (ενοχλήσεως ;) στην προσωπική σου ιστοσελίδα.

Πάντως μπράβο και για την ιστοσελίδα (blog) σου.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν απάντησε κανένας στο θέμα σου . Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι σε προβεβλημένα site ειδικού ενδιαφέροντος δεν υπάρχει διάθεση για τεκμηρίωση ώστε να ασχοληθούν και άλλοι μη ειδικοί με τα θέματα αυτά. Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να λειτουργούσαν τα πράγματα σαν "σελίδα εξ ' αποστάσεως εκπαίδευσης ". Αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να μας "ανοίξουν " λίγο τα μάτια διαβάζοντας ένα σαφές και με συνέχεια κείμενο ή κείμενα σχετικά με ένα εγχείρημα ;

Σχετικά με τον αντικειμενικό σκοπό μου , η αλήθεια είναι ότι θέλω να το κάνουμε να λειτουργήσει. Όχι να πω ότι το έφτιαξα μόνος. Σκοπός μου λοιπόν είναι να εκτελεί ένα δύο προγράμματα με μεγάλη ευκολία άρα και δυνατότητες.

Ελπίζω να σε κατατόπισα , επίσης θα ανεβάσω ξανά το blog ώστε να αποκτήσει και εικόνα για την όλη κατασκευή που αν δεν βρεθεί λύση προόδου θα πάει "άκλαφτη" .


Ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση (σε περίπτωση απάντηση σου) και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.