Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2009, 15:55
amag έγραψε:μετα την εγκατασταση και αφου βρηκε ολους τους εκτυπωτες μου εκπλαγηκα ευχαριστα με την ταχυτητα που φορτωνει τα xp
εν αρχης το corel draw εκδοση 9.0 ( δεν θα το πιστεψετε αλλα η ταχυτητα που ανοιγει απο το κλικ ειναι 4 δευτερολεπτα !!!! )
εβαλα το corel draw 12.0 που σε "καθαρη" εγκατασταση με το ζορι επαιζε και διαπιστωσα το ασυλυπτο χρονος φορτωματος απο το κλικ 9 δευτερολεπτα ( δεν μπορει παιδια κατι βρωμαει εδω) αυτο δεν υπαρχει... να παιζουν τα προγραμματα μεσα στο virtual πιο γρηγορα απ οτι σε κανονικη εγκατασταση
συνεχιζω λοιπον με την εγκατασταση του sign lab 5.0.5 και δεν θα πιστευες στα αυτια σου... χρονος? 2 δευτερολεπτα απο το κλικ για να φορτωσει
( οποιος εχει δουλεψει τα παραπανω προγραμματα μπορει να καταλαβει τους χρονους και σιγουρα θα νομιζει οτι τον δουλευω κι ομως οι χρονοι ειναι πραγματικοι και εγω εχω μηνει αφωνος ) και υπ οψιν εχω περασει και 750 γραμματοσειρες στα windows
Χαίρομαι που όλα σου δουλεύουν άψογα.
Η ταχύτητα που παρατηρείς αλείφεται στο ότι σε εικονική μηχανή προσαρμόζεται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία το λογισμικό που εγκαθιστάς αλλά και το hardware!(το οποίο μπορείς με μεγάλη ευκολία να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου ώστε να έχεις το optimum σύστημα για εσένα).
Ένας άλλος λόγος που "τρέχει" ποιο γρήγορα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του φόρτου εργασίας του λειτουργικού σου το αναλαμβάνει η εικονική μηχανή η οποία το φέρνει εις πέρας ποιο αποτελεσματικά(λόγω καλύτερου προγραμματισμού, εξυπνότερων αλορίθμων κτλ. , τα xp είναι πανάρχαια...).
Επίσης η εικονική μηχανή, νομίζω, πως όποιες άχρηστες λειτουργίες που ενδεχομένως να τρέχει από πίσω το λειτουργικό (εν αγνοία σου) τις σταματάει και έτσι το σύστημα γίνεται γρηγορότερο και πιο ελαφρύ.. κάτι σαν μία light edition των XP....
amag έγραψε:εκπλαγηκα ευχαριστα με την ταχυτητα που φορτωνει τα xp καθως απαλαγμενα απο antivirus "πραγματικα τρεχουν"
Εδώ θέλει προσοχή! Να ξέρεις ότι στην εικονική μηχανή (ακόμα και στο wine) μπορούν να τρέξουν ιοί που προορίζονται να μολύνουν windows συστήματα... Για αυτό συνίσταται η εγκατάσταση antivirus.
Μόνο αν δεν μπαίνεις στο Internet και δεν ανταλλάσσεις αρχεία με συναδέλφους θεωρητικά θα είναι ασφαλές το λειτουργικό σου σύστημα(xp). Καλό είναι ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουμε ένα ελαφρύ και δωρεάν antivirus (πχ avast) για να ελέγχουμε τα αρχεία που ανταλλάσσουμε...