Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2009, 17:15
Hephaestus έγραψε:simosx έγραψε:Αν δεν υπάρχει οδηγός για το παραπάνω, μπορείς να φτιάξεις έναν;
Αν θεωρείς πως αξίζει, δεν είναι κόπος. Αλλά όσοι βάζουν 64bit, έχουν λόγο, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω αν θα κόλλαγαν σε κάτι τόσο απλό όπως η χειροκίνητη εγκατάσταση μίας βιβλιοθήκης στο firefox. Αν ναι, πες μου πόσο πιο αναλυτικά (ή αν χρειάζεται να το φτιάξω και σε script) να το γράψω; Αυτό που έγραψα είναι μία επανάληψη του τι έκανα, την πρώτη μέρα που έστησα ubuntu και δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. Ο μόνος λόγος δε που προτείνω αυτό τον τρόπο είναι διότι το εν λόγω plugin θα παραμείνει alpha/beta ίσως και μέχρι τον Iούνη του 2010 και ως εκ τούτου θα ήταν ασφαλέστερο - από πλευράς εποπτείας, να το βάζει κανείς εκ των υστέρων (και όχι ως shared binary/lib/whatever) και να το αναβαθμίζει με το χέρι μέχρι να βγει σε stable και να μπει στα repos... Πες μου τη σκέψη σου.
Μπορείς να το γράψεις όσο αναλυτικά πιστεύεις ότι είναι καλύτερο. Κάποια αλλαγή μπορεί να γίνει στο μέλλον, αν υπάρχουν άτομα που ζητήσουν διευκρινήσεις.
Για τώρα, αν κάποιος βάλει flash-nonfree σε 64-bit Linux, το σύστημα βάζει το 32-bit flash μέσω του npviewer, και είναι κάτι που είναι πολύ προβληματικό.
Μπορείς να δεις και τις οδηγίες στο http://simos.info/blog/archives/804 για βοήθεια.