Δημοσιεύτηκε: 01 Νοέμ 2009, 20:42
από diamond_gr
Είμαι κάτοχος ενός δίσκου LACIE 320GB και ενός 500GB.
Ο 320GB είναι μάρκας Seagate ενώ ο 500GB (αν δεν κάνω λάθος) είναι μάρκας HITACHI.
Προσωπικά είμαι "καμμένος" από τους WD ενώ θεωρώ τους Seagate αξιόπιστους. Αυτό είναι προσωπική γνώμη βέβαια και δεν είναι κανόνας.

Τί γίνεται λοιπόν αν ένας δίσκος (από τους παραπάνω) χτυπήσει και θέλετε να τον βγάλετε; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με άλλον δίσκο.
Στην δικιά μου περίπτωση πάντως, πρέπει να χάλασε το κουτάκι με τα κυκλώματά του γιατί είχαμε διακοπές ρεύματος και πρέπει να χάλασε από εκεί.
Ο 320GB μπορεί να είναι συνέχεια στην μπρίζα και να ανοίγει από τον διακόπτη που έχει πίσω, ο 500GB πρέπει να βγαίνει από την μπρίζα (δεν έχει διακόπτη ρεύματος).

Ξεκινάμε λοιπόν:

ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ LACIE 500GB.1. Γυρίστε τον ανάποδα και στο πίσω μέρος θα δείτε 2 εγκοπές.2. Τοποθετήστε 2 κατσαβίδια ή λίμες νυχιών (ταιριάζουν γάντι) και σπρώξτε προς τα μπροστά (όπως δείχνει το βελάκι).3. Βγάλτε τα εργαλεία και σπρώξτε το πίσω μέρος προς το μέρος σας όπως δείχνει το βελάκι.4. Στη συνέχεια βγάλτε το και θα αποκαλυφθεί το πίσω μέρος.5. Προωθήστε μπροστά τον δίσκο όπως δείχνει η φωτογραφία.Το ίδιο μπορείτε να δείτε και από επάνω.6. Και έχει αποκαλυφθεί εντελώς ο δίσκος.Δείτε και ένα βίντεο από το νετ.ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ LACIE 320GB.

Δείτε ένα μικρό βίντεο πως ανοίγει ο δίσκος.


Εικόνα
Το Περιεχόμενο του οδηγού διέπεται από την άδεια Creative Commons
Αναφορά προέλευσης - Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια διανομή 3.0 Ελλάδα.
Βασισμένο σε μία εργασία του http://www.greeklug.gr