Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2009, 22:59
ftso έγραψε:@ggia
Αν θέλεις πρόσθεσε το κείμενο και στο vimeo.
To wubi είναι πολύ καλό τρόπος "διαφήμισης" του ubuntu.
Αν όμως δεν παρατεθεί σωστά μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.
Μπράβο για το βίντεο σου. Εξαιρετική παρουσίαση.![]()
Περιμένουμε και άλλες...
Θα βάλω αυτές τις σημειώσεις μέσα στο βίντεο.. θέλω λίγο χρόνο (είναι hd το βίντεο) μέχρι να ξανακάνω rendering το video και export.. και να το ανεβάσω πάλι στο vimeo.com.. Ελπίζω μέχρι αύριο να έχει ανέβει πάλι..
Πάντως εγώ έχω κάνει installed το ubuntu με το wubi και δουλεύει μια χαρά εδώ και 1 χρόνο.. Όπως έγραψα παραπάνω εγώ είμαι της άποψης κάθε λειτουργικό το δικό του δίσκο.. όχι στο ίδιο δίσκο με 2 partitions. Και με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και στον Η/Υ μου.
Πάντως αρκετοί φίλοι μου μου είπαν ότι βάλανε το ubuntu με το wupi.. οι οποίοι δεν γνωρίζανε την επιλογή αυτή.. Να μην γελιόμαστε ο περισσότερος κόσμος σε ένα laptop που αγοράζει δεν πάει να πειράξει τα partitions.
@linuxman
ευχαριστώ για το link.. προσωπικά γνωρίζω να κάνω partitioning.. το βίντεο το έκανα όπως έγραψα για τους μαθητές μου και φίλους ώστε να μην φοβηθούν να το βάλουν.. έστω με το wubi. Κάποιος που είναι άσχετος με το pc... θα φοβηθεί να κάνει partioning... μην θεωρούμε το partioning εύκολη διαδικασία.. όταν ένας χρήστης μπορεί να μην καταλαβαίνει τι είναι partition στο δίσκο..
Πάντως όλη αυτή η συζήτηση με το wupi μου θυμίζει φίλους που υποστηρίζουν φανατικά το debian και δεν μπορούν να ακούσουν τίποτα για το ubuntu