Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2009, 11:23
Σας ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας, πραγματικά ! Λπν... δοκιμάζοντας να βάλω φόντο στο μενού του Grub δεν έγινε τίποτα, μάλλον κάποια ασυμβατότητα παίζει με τα 9.10 γιατί από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι μιλάτε με την εμπειρία σας βάση του 9.04. Usplash δεν δοκίμασα να αλλάξω μιας και μου το δείχνει στην εκκίνηση σε αρνητικό λόγο λάθους μάλλον όπως και δεν μπόρεσα να αλλάξω το παράθυρο κωδικού στο gdm.
Μάνο την ανάλυση μπορώ να την αλλάξω ξανά με το startup manager άλλα όπως έλεγα κ νωρίτερα στον pros γενικά ο όλος πειραματισμός μου με το θέμα έχει σαν αποτέλεσμα να μην τρέχει σωστά ο gdm κ το xsplash (σπάνε τα γραφικά).
Πατώντας CTRL+ALT+F1 στην οθόνη σύνδεσης του gdm δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα και το παράθυρο των προτιμήσεων εμφάνισης μπορώ να το ανοίξω μέσα από το γραφικό περιβάλλον άλλα δεν έχει επιλογές για το gfm,xsplash κτλ.
Επειδή το γονάτισα με τόσα πειράματα θα κάνω ένα format και θα επανέλθω !
Μάνο την ανάλυση μπορώ να την αλλάξω ξανά με το startup manager άλλα όπως έλεγα κ νωρίτερα στον pros γενικά ο όλος πειραματισμός μου με το θέμα έχει σαν αποτέλεσμα να μην τρέχει σωστά ο gdm κ το xsplash (σπάνε τα γραφικά).
Πατώντας CTRL+ALT+F1 στην οθόνη σύνδεσης του gdm δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα και το παράθυρο των προτιμήσεων εμφάνισης μπορώ να το ανοίξω μέσα από το γραφικό περιβάλλον άλλα δεν έχει επιλογές για το gfm,xsplash κτλ.
Επειδή το γονάτισα με τόσα πειράματα θα κάνω ένα format και θα επανέλθω !