Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2009, 20:48
@filippos.xf
Καποια τα Προσθεσα, καποια βρες Αντιστοιχες εφαρμογες απο τα παραθυρα, οχι απλα τι κανουνε τα προγραμματα, και τα βαζω και τα υπολοιπα. Και οχι add-ons απο τον firefox... δεν ειναι εφαρμογες!!
@xaris2335
Μπηκε και αυτο.....
Το ειπα και πιο πανω, ετσι ξεκινησε, αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, οποτε και εγινε ετσι....
μπορεις αν θελεις να συνεχισεις την προσπαθεια του ftso, υπαρχει και αλλο μελος που θα ηθελε να το κανει!
Δες λιγο παραπανω.....
Καποια τα Προσθεσα, καποια βρες Αντιστοιχες εφαρμογες απο τα παραθυρα, οχι απλα τι κανουνε τα προγραμματα, και τα βαζω και τα υπολοιπα. Και οχι add-ons απο τον firefox... δεν ειναι εφαρμογες!!
@xaris2335
Μπηκε και αυτο.....
filippos.xf έγραψε:Αν θέλετε Apopas και vagrale13 μπορώ να βοηθήσω εγώ για να φτιαχτεί ο πίνακας, σε περίπτωση που τίθεται θέμα χρόνου. Κανένα πρόβλημα.
Σχεδόν παντού τέτοιες παρόμοιες δουλειές είναι δημιουργημένες με την μορφή πίνακα, μια χαρά μπορεί να δημιουργηθεί και εδώ.
Το ειπα και πιο πανω, ετσι ξεκινησε, αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, οποτε και εγινε ετσι....
μπορεις αν θελεις να συνεχισεις την προσπαθεια του ftso, υπαρχει και αλλο μελος που θα ηθελε να το κανει!
Δες λιγο παραπανω.....