Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2009, 07:30
από filippos.xf
Apopas έγραψε:Όχι! είναι proprietary :twisted:
Χαχαχα να'σαι καλά φίλε μου Φίλιππε για τη βοήθειά σου, είμαι σίγουρος ότι ο Vagrale θα σε ευγνωμονεί ακόμα περισσότερο που την ετοίμασες και με bbcode αντί να πετάξεις απλά μερικές ονομασίες :D

Παρεμπιπτόντως, έκοβα το χέρι μου ότι το είχα προσθέσει το Handbrake :|
Πάει, ξεκουτιένω κι εγώ...

:P

Το έκανα με ευχαρίστηση επειδή οτιδήποτε προσφέρουμε εδώ μέσα είναι για την κοινότητα,
δεν είναι μεγάλος κόπος να βάλω bbcode. ;)
vagrale13 έγραψε:@filippos.xf
Καποια τα Προσθεσα, καποια βρες Αντιστοιχες εφαρμογες απο τα παραθυρα, οχι απλα τι κανουνε τα προγραμματα, και τα βαζω και τα υπολοιπα. Και οχι add-ons απο τον firefox... δεν ειναι εφαρμογες!! :mrgreen:

Μα δεν είναι απλά τι κάνουν τα προγράμματα, υπάρχουν στα Windows αντίστοιχες εφαρμογές για όλα όσα ανέφερα. Ακόμα και στον οδηγό έτσι όπως είναι, δεν αναφέρονται όλα ως αντίστοιχες εφαρμογές, κάποια τα βάλατε ως κατηγορίες, δηλαδή το τι κάνουν τα προγράμματα. Τέλος πάντων, αν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος ο οδηγός γιατί όχι.

Από όσα ανέφερα στο προηγούμενο μου ποστ, τα 6 στα 38 είναι plugins και addons, που σημαίνει ότι τα 32 είναι κανονικότατες εφαρμογές.
Εσύ δεν έκανες προσθήκη στον οδηγό σχεδόν τίποτα.

Ακόμα και για τα plugins/addons δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορείς να κάνεις επεξεργασία τον οδηγό και επάνω επάνω (μέσα στον οδηγό) να βάλεις το παρακάτω:

Αντίστοιχες εφαρμογές των Windows στο Ubuntu και διάφορες εναλλακτικές λύσεις

Επειδή δεν χωράει για να μπει ως τίτλος του νήματος, λόγο περιορισμού των χαρακτήρων.
Εννοείτε ότι είναι καλύτερα έτσι, έχει και εφαρμογές και διάφορες άλλες λύσεις είτε με plugins είτε με add-ons. Ένας πλούσιος οδηγός δηλαδή και είναι στα πλαίσια του ΕΛ/ΛΑΚ πάντα.

Επίσης το "Screenshot Captor" που έγραψες είναι λάθος γραμμένο, βάλε "Screenshot Tools".
Για παράδειγμα το shutter δεν κάνει μόνο screenshot capture, έχει αρκετές επιλογές όπως και άλλες εφαρμογές. Άρα "Screenshot Tools".