Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2009, 17:37
Οσο κι αν τον διάβασα τον οδηγό όσο κι αν προσπάθησα άκρη δεν έβγαλα. Προσπαθ'ω εδώ και μέρες να αφαιρέσω από το αρχικό μενού εκκίνησης τις επιλογές για τις προηγούμενες εκδόσεις kernel -14, -15 kai να βλέπω την τελευταία μόνο καθώς και το άλλο λειτουρικό που έχω εγκατεστημένο. Στον προηγούμενο Grub ήταν πανεύκολο, έδινες μια εντολή στο τερματικό gedit/boot/grub/menu.lst , έβαζες # μπροστά από αυτά που δεν ήθελες να εμφανίζονται κι όλα εντάξει.
Τώρα για να κάνεις κάτι παρόμοιο πρέπει να είσαι τουλάχιστον προγραμματιστής ή να επεξεργαστεις ένα δυο σκριπτάκια.(σπουδαία δουλειά!!!).
Αντί να γίνει ευκολότερο το Ubuntu για το μέσο χρήστη γίνεται δυσκολότερο.
Αν μπορέσει κάποιος να γράψει σε ένα οδηγό απλά πως να γίνονται τα παραπάνω με συγκεκριμένες οδηγίες νομίζω πως θα βοηθήσει περισσότερο κάποιον που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με το Linux και το Ubuntu ειδικότερα.
Τώρα για να κάνεις κάτι παρόμοιο πρέπει να είσαι τουλάχιστον προγραμματιστής ή να επεξεργαστεις ένα δυο σκριπτάκια.(σπουδαία δουλειά!!!).
Αντί να γίνει ευκολότερο το Ubuntu για το μέσο χρήστη γίνεται δυσκολότερο.
Αν μπορέσει κάποιος να γράψει σε ένα οδηγό απλά πως να γίνονται τα παραπάνω με συγκεκριμένες οδηγίες νομίζω πως θα βοηθήσει περισσότερο κάποιον που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με το Linux και το Ubuntu ειδικότερα.