Καλημέρα!
Αφού στείλω τις ευχές μου για το νέο θεσμό να προχωρήσω στο κυρίως θέμα:
Πρόκειται να αποκτήσω ADSL μέσω της Tellas. Ξέρεται κανέναν Router που να έχει drivers για Ubuntu?
Thanx.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
rizitis έγραψε:εγώ έχω conn-x philips.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί το transmission αλλά και κανένα άλλο πρόγραμμα ktorrent κτλ να κατεβάσει τίποτα;
στην αρχή συνδέονται και ξεκινάει το κατέβασμα αλλά οι ταχύτητες είναι από 10KBit/s
μέχρι 68KBit/s ενώ το router κάνει επανεκκίνηση καθε τρεις και λίγο.
βασικά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ bit torrents και δεν ξερω αν χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις αλλά οι επανεκκινήσεις του ρούτερ δεν μου άρεσαν καθόλου.
έγραψε:Welcome to our guide list for the Philips CGA5720S-TE. Please select the program you are forwarding ports for from the list below.
sudo cp /etc/network/interfaces /etc/network/interfaces.backup
sudo cp /etc/network/interfaces.backup /etc/network/interfaces
sudo /etc/init.d/networking restart
sudo /etc/init.d/networking restart
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
έγραψε:subnet mask θα βάλεις : 225.225.225.0