Samsung CLP-315. Προβλήματα χωρίς τέλος!  Το θέμα επιλύθηκε

...hardware-drivers για περιφερειακά (εκτυπωτές, κάμερες, εξ. σκληροί, κλπ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της εντολής στο τερματικό :
lsusb

Re: Samsung CLP-315. Προβλήματα χωρίς τέλος!

Δημοσίευσηαπό fordakias » 12 Ιαν 2011, 01:31

Τελικά πήγα τον εκτυπωτή για να τον δουν στην αντιπροσωπία. Μου είπαν πως δεν έχει τίποτα, και πως μετά απο αρκετές εκτυπώσεις έτσι κάνουν. Είναι λέει μέχρι να κρυώσει ο φούρνος. :problem:

Το κακό είναι πως βρίκε άλλο πρόβλημα...έχει γρατσουνιστεί ο κύλινδρος μάλλον από συρραπτικό :( . Από αλλού το περίμενα..αλλού μου ήρθε :(
fordakias
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό digibill » 12 Ιαν 2011, 15:22

fordakias έγραψε:Το κακό είναι πως βρίκε άλλο πρόβλημα...έχει γρατσουνιστεί ο κύλινδρος μάλλον από συρραπτικό :( . Από αλλού το περίμενα..αλλού μου ήρθε :(

Την έκατσες!
Είχα καταφέρει κι εγώ να σκίσω τον φούρνο με κάτι τέτοιες ιστορίες και το κόστος αλλαγής του (εννοείται ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση!) είναι αρκετά μεγαλύτερο του κόστους αγοράς!! :sick:
http://darktable.sourceforge.net/www.yiannakos.gr
Σύστημα:AMD Ryzen 5 1600, 16GB DDR4 RAM, ASUS PRIME B350 Plus m/b, nVidia GeForce GTX 1070 Ti 8GB
http://petition.stopsoftwarepatents.eu/351004340091/
Άβαταρ μέλους
digibill
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fordakias » 17 Ιαν 2011, 13:38

Ναι..120 ευρώ ο καινούργιος φούρνος... δεν συμφέρει. Ο κύλινδρος που γρατσουνίστικε μπορεί να αλλαχτεί με 50 ευρό. Θα το κρατήσω μέχρι να τα παίξει τελείως και μετά θα δω τι θα κάνω ...πάντως 120 για αλλαγή φούρνου δεν δίνω με τπτ! Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το έχουν τόσο ακριβά??...αφού κανείς δεν πρόκειται να το πάρει για έναν τέτοιο εκτυπωτή.
fordakias
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περιφερειακά