Συνεργασία Ubuntu-gr και Τηλεόρασης χωρίς σύνορα (tvxs.gr)

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Συνεργασία Ubuntu-gr και Τηλεόρασης χωρίς σύνορα (tvxs.gr)

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 17 Ιαν 2009, 13:43

Έκανα ένα ποστ στο φορουμ του tvxs.gr (είναι η προσπάθεια του Κούλογλου όταν έφυγε από την έρτ):
http://www.tvxs.gr/forum/index.php?topi ... icseen#new
Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να συντονίσω εγώ. Ενδιαφέρεται κανένας να το προσπαθήσει;
Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να προσελκύσουμε ανήσυχα άτομα στο ελεύθερο λογισμικό.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς;
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Συνεργασία Ubuntu-gr και Τηλεόρασης χωρίς σύνορα (tvxs.gr)

Δημοσίευσηαπό logari81 » 17 Ιαν 2009, 13:53

αμα σου πω οτι εχτες το σκεφτόμουν. Μπηκες στην σκέψη μου. Εβλεπα το tvxs και σκεφτομουν τι καλα θα κολλουσε ενα banner του ubuntu-gr εδω. Ισως αν επικοινωνήσουμε σαν ομάδα μαζι τους να μπορουσε να γινει. Τι λέτε;
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 17 Ιαν 2009, 14:02

Μπήκα στην ιστοσελίδα και είδα περί τίνος πρόκειται ,αν κατάλαβα καλά αυτή η ιστοσελίδα είναι κάτι σαν το in.gr ?Αν ναι είναι ωραία ιδέα να μπουν σε τέτοιες ιστοσελίδες ευρέος κοινού συζητήσεις και παρουσιάσεις του λογισμικού μας.Αν δεν το κατάλαβα παρακαλώ εξηγήστε μου .
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 17 Ιαν 2009, 14:38

Νομίζω ότι σίγουρα πρέπει να έχουμε μια παρουσία στα ΜΜΕ. Η συγκεκριμένη τηλεόραση νομίζω ότι πρέπει να προωθεί ιδέες όπως το ελεύθερο λογισμικό. Μπορούμε να δίνουμε ειδήσεις για τα νέα της κοινότητας (εκδηλώσεις, νέα, περιοδικά) κα. Υπάρχει όμως κάποιος από την διαχειριστική ομάδα να συντονίσει (αν τελικά γίνει) το topic του φόρουμ τους;
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό digibill » 17 Ιαν 2009, 16:29

Mokou έγραψε:Μπήκα στην ιστοσελίδα και είδα περί τίνος πρόκειται ,αν κατάλαβα καλά αυτή η ιστοσελίδα είναι κάτι σαν το in.gr ?Αν ναι είναι ωραία ιδέα να μπουν σε τέτοιες ιστοσελίδες ευρέος κοινού συζητήσεις και παρουσιάσεις του λογισμικού μας.Αν δεν το κατάλαβα παρακαλώ εξηγήστε μου .

Όχι, δεν είναι σαν το in.gr!
Το tvxs.gr (TX Χωρίς Σύνορα) είναι μία προσπάθεια εναλλακτικής και αντικειμενικής ενημέρωσης, η οποία διέπεται από τις αρχές του ανθρωπισμού, των οικολογικών ευαισθησιών, υπέρ των αδυνάτων και -γενικότερα θα μπορούσαμε να πούμε- «αριστερών προδιαγραφών» :P Ξεκίνησε σαν προσπάθεια όταν ο Στέλλιος Κούλογλου απολύθηκε απο την κρατική τηλεόραση, μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες λογοκρισίας και φίμωσής του επειδή τα ρεπορτάζ και τα ντοκιμανταίρ του ήταν αντικειμενικά, καθαρά και ενοχλούσαν το σύστημα....

Συνεπώς, είναι ένα online ΜΜΕ, αλλά επουδενί δεν είναι σαν το in.gr :!:
http://darktable.sourceforge.net/www.yiannakos.gr
Σύστημα:AMD Ryzen 5 1600, 16GB DDR4 RAM, ASUS PRIME B350 Plus m/b, nVidia GeForce GTX 1070 Ti 8GB
http://petition.stopsoftwarepatents.eu/351004340091/
Άβαταρ μέλους
digibill
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά