Μόνο κάτι τέτοιο δεν περίμενα να δω σε wiki !
http://el.wikibooks.org/wiki/%CE%A8%CE% ... E%BB%CE%B1
επίκαιρο και περιμένω συνταγές από μαστόρους του είδους ...
the_eye έγραψε:Μόνο κάτι τέτοιο δεν περίμενα να δω σε wiki !
έλεγχος ψησίματος (από μια-μιάμιση ώρα σε δυνατή φωτιά έως δυο-τρεις ώρες σε χαμηλότερη) - προσοχή να μη στεγνώσει, να μην καεί, αλλά και να μη μείνει άψητο μετακίνηση του αρνιού (στάζει λίπη)
τεμαχισμός (μεγάλο μαχαίρι, δύσκολα σπάζει η σπονδυλική στήλη)
Th P έγραψε:σε ένα καλοψημένο αμνοερίφιο όχι μόνο σπάζει εύκολα η σπονδυλική στήλη, αλλά "σκορπίζει" ολόκληρο κατά την τοποθέτηση από τη σούβλα στη λαμαρίνα