Το FOSSCOMM 2024 θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Το FOSSCOMM 2024 θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 12 Ιουν 2024, 00:38

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι το δημοφιλέστερο συνέδριο για το Ανοικτό Λογισμικό, το FOSSCOMM, θα διεξαχθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 9 και 10 Νοεμβρίου.

Το FOSSCOMM αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες εκδηλώσεις για λάτρεις του Ανοικτού Κώδικα, συγκεντρώνοντας κοινό από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι μία ευκαιρία για να μοιραστείτε γνώσεις, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και να δικτυωθείτε με συναδέλφους και επαγγελματίες του χώρου, άντρες και γυναίκες.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναδεικνύεται ως ο ιδανικός τόπος για τη φιλοξενία του FOSSCOMM 2024, το οποίο επιστρέφει μετά το 2021, όπου διεξήχθη διαδικτυακά (https://2021.fosscomm.gr) Μια ενθουσιώδη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, που αποτελείται από φοιτητές και φοιτήτριες του πανεπιστημίου, ανέλαβε την οργάνωση του συνεδρίου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η διαδικασία υποβολής παρουσιάσεων και εργαστηρίων, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας: https://2024.fosscomm.gr/

Μέχρι τότε, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά μας δίκτυα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και εξελίξεις σχετικά με το συνέδριο.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στο FOSSCOMM 2024, για μία ακόμα φορά γεμάτο συναρπαστικές συζητήσεις και γνωριμίες!

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Ομάδα του FOSSCOMM 2024
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX
 
Δημοσιεύσεις: 627
Εγγραφή: 11 Μάιος 2008, 00:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης