Το συγκεκριμένο πρόβλημα τοι έχω ξαναδεί και πάνω από μία και δύο φορές. και φυσικά είχε λυθεί. Αλλά ξέχασα τι είχα κάνει και ξέχασα και που οφείλεται.
Και ο firefox και ο chrome, συνδέονται μόνο σε sites της google (youtube και όλα), συνδέεται και σε κάνα δυο άσχετα, αλλά σε άλλα όχι. Μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο διακομιοστής ή κάτι τέτοιο. (Να! Δεν θυμάμαι τώρα τι ακριβ´λως έλεγε. αλλά είναι τυποποιημένο μήνυμα του firefox όταν δεν συνδέεται κάπου. Δεν φάνηκε δηλαδή να είναι κάποιο εξειδικευμένο error.
Δεν μπόρεσα λοιπόν να μπω στο meteo, εδώ στο forum, στην τράπεζα για web banking και πολλά άλλα.
Ούτε οι ενημερώσεις συστήματος προχώρησαν.
Αυτό που είδα ήταν ότι κάτι ανέφερε για dns.
Αν υποπτεύεστε μεγάλη πιθανότητα για κάτι που ξέρετε, μου λέτε (αν θέτε )
Αν θέλετε να ποστάρω τι έγραφε συγκεκριμένα το μήνυμα λάθους να το κάνω κι αυτό.
Νομίζω κάτι πρέπει να ανανεώσω στα hosts ή κάποια τέτοια φάση.
Με καλώδιο ethernet είμαι.
Να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις δικτύου; Πάντως μπαίνω κανονικά σε κάποια λίγα sites όπως είπα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χμμμμ! Ξαναέκανα login και το πρόβλημα ήταν εδώ. Δεν διορθώθηκε με αυτά που έκανα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
nmcli de
sudo dhclient -r enp9s0
Πήγα στο γραφικό εργαλειάκι του kde για τα δίκτυα. Η σύνδεση λέγεται ¨Ενσύρματη σύνδεση 2". ΟΚ μέχρι εδώ. Δεν μου ενέπνευσε να κάνω κάτι με τις επιλογές που είχε.
Τέλος πάντων την απενεργοποίησα και ενεργοποίησα το wifi. Μπαίνω τώρα μια χαρά σε όλα, όπως κι εδώ που κάνω τη διόρθωση του ποστ.
Βέβαια δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Πρέπει να φτιάξω τη σύνδεση με ethernet. Καμιά ιδέα.